Nasri, atacat dur de un fost coleg de la Arsenal! “Este un idiot, mereu mă ataca”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
01/04/2018, 18:13
Nasri, atacat dur de un fost coleg de la Arsenal! “Este un idiot, mereu mă ataca”

Samir Nasri şi Emmanuel Frimpong au fost colegi la Arsenal în 2011, când fotbalistul ghanez a fost promovat de Arsene Wenger la prima echipă. La şapte ani de la acel moment, actualul jucător al ciprioţilor de la Ermis Aradippou l-a atacat pe fostul internaţional francez.

“Mereu mă ataca. Dacă greşeam o pasă la antrenamente se lua mereu de mine. La un moment dat mi-a zis: “Aş putea să te cumpăr dacă aş vrea. Sincer să fiu, aş putea să fac asta chiar acum, dar nu vreau”. Când am fost eliminat într-un meci, Nasri a venit la mine şi m-a acuzat că meciul a fost pierdut din cauza mea. Este un idiot, ăsta e motivul pentru care nu mi-a plăcut niciodată de el”, a declarat Emmanuel Frimpong într-un interviu pentru Sunday Telegraph.

Nasri, suspendat pentru dopaj

Emmanuel Frimpong a jucat 16 meciuri pentru Arsenal. Fotbalistul ghanez a mai evoluat pentru Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic, Fulham, Barnsley, Ufa, Arsenal Tula, AFC Eskilstuna şi Ermis Aradippou. Samir Nasri este suspendat şase luni pentru dopaj.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×