Sporturi

Năstase merge pe mâna lui Halep: “Nu văd cine o poate bate!”

08.06.2018 | 16:34
Nastase merge pe mana lui Halep Nu vad cine o poate bate

Fostul număr 1 mondial în tenisul masculin în anii 70-80 ai secolului trecut, Ilie Năstase merge hotărât pe mâna lui Halep în finala din acest an de la Roland Garros. ”Dacă va juca așa cum a făcut-o cu Muguruza, în semifinale, nu văd cine o poate bate! Stă bine în teren, lovește bine și puternic, a avut și serviciul bun.

Când ai un adversar care-ți returnează așa bine, nu-ți mai intră serviciul cum vrei tu. Deci, asta a fost problema. Nu că a fost Muguruza slabă, ci că a fost Simona foarte bună! Simona nu mai așteaptă greșeala adversarului, ci are ea inițiativa, lovește puternic, vine la fileu.” – a spus Năstase la Pro X.

Năstase merge pe mâna lui Halep. Stephens e mai bună pe hard

Năstase nu uită faptul că şi anul trecut Simona Halep a fost mare favorită în finala cu Jelena Ostapenko şi că a ratat victoria după ce a condus cu 1-0 la seturi, 3-0 şi 40-0 pe serviciul adversarei în cel de-al doilea. ”După meciurile cu Kerber și cu Muguruza, cred că Simona are cele mai mari șanse. Dar, meciul se joacă pe teren, așa că trebuie să fim atenți. Am mai avut situația asta cu Ostapenko. 

ilie năstase merge pe mâna lui halep. E cea mai bună pe zgură.  Stephans e mai bună pe hard
ilie năstase merge pe mâna lui halep. E cea mai bună pe zgură.

Însă, dincolo de toate aceste lucruri, la cum joacă acum și la cum lovește mingea, nu cred că i se mai poate întâmpla la fel ca în finala din 2017. Plus că fata asta, pe care o va întâlni în finală (n.r. – Sloane Stephens), nu joacă extraordinar pe zgură, e mai bună pe hard. Nu are aceeași experiență, precum Simona, pe zgură”. Finala Simona Halep – Sloane Stephans se va juca sâmbătă, de la ora 16:00. Americanca nu i-a mai luat de multă vreme un set Simonei, însă finala e finală şi trebuie atenţie şi concentrare maximă.