ADVERTISEMENT
News

Năstase, după propunerea lui Nadal “Aş fi ONORAT să-i fiu antrenor”

UPDATE, ora 18:05 / Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre posibilitatea de a-l antrena pe Rafa Nadal, după ce românul a fost propus chiar de unchiul fostului lider...
Autori: Adrian Căpriţă, Gabriel Esanu | 11.10.2015 | 00:00
Năstase, după propunerea lui Nadal

UPDATE, ora 18:05 / Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre posibilitatea de a-l antrena pe Rafa Nadal, după ce românul a fost propus chiar de unchiul fostului lider mondial, Toni Nadal.

ADVERTISEMENT

“Aş fi onorat să fiu antrenorul lui Rafael Nadal! Ne cunoaştem de foarte mult timp, mi-a spus de multe ori că m-a apreciat ca jucător pentru tehnica mea. Avem o relaţie de prietenie, probabil de aici şi motivul pentru care m-a menţionat Toni Nadal. Am jucat multe meciuri prin Spania, m-am întîlnit des şi cu Rafa, sîntem amici”, a declarat Ilie Năstase pentru FANATIK.RO.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, aşa că s-a pus problema schimbării de antrenor, poziţie pe care o ocupă unchiul lui Rafa, Toni Nadal.

Într-un interviu acordat pentru editia tiparită a revistei Sports Illustrated, Toni Nadal a anunţat că este gata să renunţe oricînd la post.

ADVERTISEMENT

Unul dintre posibilii antrenori menţionaţi de Toni Nadal a fost Ilie Năstase, chiar dacă acesta nu are deloc experienţă ca antrenor. “Eu îi vreau binele lui Rafa. Dacă vine şi-mi spune că-l aduce pe Ilie Năstase şi apoi cîştigă Roland Garros, eu voi spune: ‘Vino, Năstase!’ şi voi fi foarte fericit“, a afirmat Toni Nadal.

Ilie Năstase are carnet de antrenor, însă nu a pregătit niciun sportiv pînă în momentul de faţă. Mai mult, românul a şi declarat că nu vrea să antreneze pentru că este o meserie mult prea solicitantă.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!