Life

Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu a fost arestat. I se aduc acuzații grave bărbatului

Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu a fost arestat. Bărbatului i se aduc acuzații grave și riscă ani de grei de închisoare.
27.09.2022 | 20:50
Nasul de cununie al Adelinei Pestritu a fost arestat I se aduc acuzatii grave barbatului
Câți ani de închisore riscă nașul Adelinei Pestrițu. Sursa foto: revista Avantaje
ADVERTISEMENT

Nașul de cununie al Adelinei Pestrițu, Daniel Rafte, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatului i se aduc acuzații grave.

Nașul Adelinei Pestrițu, arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Arestul a avut loc în acest weekend, sâmbătă, 24 septembrie. Daniel Rafte este acuzat de trafic de droguri de mare risc. Anterior deciziei instanței, individul a solicitat să fie pus sub control judiciar sau să fie arestat la domiciliu, însă cererea nu i-a fost admisă.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, nu este prima oară când Daniel Rafte are probleme cu legea. Pe numele lui s-au deschis mai multe dosare.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr. 71/D/P/2022.

ADVERTISEMENT

În baza disp.art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin. 2 C.P.P. dispune arestarea preventivă a inculpatului RAFTE DANIEL, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc prevăzută de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 C.p. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.09.2022 şi până la data de 23.10.2022, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar.

ADVERTISEMENT

În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Adelina Pestrițu reacționează în urma informațiilor apărute

Dacă va fi găsit vinovat, Daniel Rafte riscă să stea în spatele gratiilor între 5 și 12 ani. Fina lui, Adelina Pestrițu, a reacționat în urma informațiilor apărute.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a postat pe Instagram că nu are legătură cu cazul părintelui său spiritual și că ea și soțul ei nu știau despre afacerile dubioase ale acestuia.

Totodată, Adelina Pestrițu a mai transmis că relația sa cu nașul de cununie s-a răcit la scurt după căsătorie. Drept urmare, influencerița nu vrea ca imaginea familiei sale să fie pătată.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit în 2019 cu Steblea Virgil. Pentru eveniment, vedeta a schimbat două rochii impozante. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Zenaida Maria. La un moment dat, s-a vehiculat că au divorțat, dar zvonurile au fost infirmate.

ADVERTISEMENT