Cele mai citite

“Naşul” lui Nadal se întoarce! Revine în circuit după trei ani

Rafael Nadal a primit o veste proastă. Singurul jucător care l-a bătut în carieră la Roland Garros revine în circuitul ATP. Robin Soderling se întoarce în tenis după o pauză de trei ani,...
Autor: Dan Rosu | 21.10.2014 | 18:35

Rafael Nadal a primit o veste proastă. Singurul jucător care l-a bătut în carieră la Roland Garros revine în circuitul ATP. Robin Soderling se întoarce în tenis după o pauză de trei ani, cauzată de mononucleoză, în care a îndurat un proces greu de recuperare. Suedezul ajuns la 30 de ani recunoaşte că va reveni în forţă în 2015.

“Sunt o persoană schimbată atît pe teren, cît şi în afara lui. Mă uit la meciurile pe care le-am jucat în trecut şi văd cît eram de nervos pe teren”, a anunţat Soderling pentru presa din Stockholm.

Robin Soderling a vorbit şi despre cel mai important moment al carierei, cînd l-a învins pe Rafael Nadal la Roland Garros. Soderling a disputat două finale consecutive la Openul francez, în 2009 şi 2010.

“A fost o victorie imensă. A fost prima dată cînd am trecut de optimile unui turneu de Grand Slam. Aş vrea să mă ţină lumea minte totuşi pentru cele două finale”, a încheiat Soderling.

Robin Soderling a cîştigat 10 titluri în carieră. Patru a fost cel mai bun loc ocupat de suedez în ierarhia mondială.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!