Life

Natalia Duminică, probleme grave după Survivor România. Cum i s-a schimbat viața

Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor România, după ce a suferit o accidentare serioasă. Dansatoarea spune cum i-a schimbat viața competiția sportivă.
04.04.2022 | 12:05
Natalia Duminica probleme grave dupa Survivor Romania Cum i sa schimbat viata
Natalia Duminică, probleme serioase după Survivor România. Cum a schimbat-o competiția. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din Republica Dominicană a ieșit din concurs cu dureri foarte mari la genunchi. Vedeta și-ar fi dorit să stea mai mult în reality show-ul de la Pro TV, însă medicul nu i-a mai dat voie să intre pe trasee.

Natalia Duminică, probleme serioase după Survivor România. Cum a schimbat-o competiția

„Da, am ieșit cu probleme grele, majore, ce țin de genunchi. O să am o recuperare mai îndelungată, medicul mi-a spus că cel puțin câteva săptămâni nu voi fi așa cum sunt, adică voi merge mai greu.

ADVERTISEMENT

Îmi propun un tratament profesional pentru genunchiul meu, ca să îmi revin cât mai repede, pentru că fiind dansatoare, este vorba despre cariera și viața mea, ceea ce mă sperie un pic, dar sper să trec ușor peste această problemă.

Este prima dată când am dureri atât de majore pe partea aceasta de genunchi, dar sper să ies cu bine din asta și să pot să îmi continua performanța în mod normal, să pot să dansez. Îmi este foarte dor să dansez”, a declarat Natalia Duminică pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Natalia Duminică crede că participarea la Survivor România a schimbat-o enorm. Fosta Faimoasă și-a dat seama care sunt lucrurile care i-au lipsit cel mai mult, în special confortul unei case și a unui pat moale.

Natalia Duminică, un alt om după Survivor România

După eliminarea din show dansatoarea a realizat că iubește viața și că este recunoscătoare pentru ceea ce face, pentru dans, scenă, public și luminile care o înconjoară atunci când apare în fața celor care o apreciază.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Natalia Duminică spune că s-a întors o cu totul altă persoană pentru că Survivor România a fost un reset important pentru psihic, fizic, dar și moral.

„Îmi dau seama cât de mult iubesc viața mea, cât de frumoasă este, cât de recunoscătoare sunt pentru tot ce fac, cât de mult îmi plac dansul, scena, publicul meu, luminile, totul… cât de mult îmi place să ofer pe scenă ceea ce fac, cât de mult îmi place să dansez, cât de mult îmi iubesc familia și îmi place să petrec timpul cu ei.

ADVERTISEMENT

Mai nou: îmi place să gătesc! Îmi era foame încontinuu, dar mi-era și dor să gătesc ceva, ceea ce e ceva nou, ce am descoperit în mine”, a mai spus fosta Faimoasă, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT