Life

Natalia Duminică a plecat de la Survivor cu probleme de sănătate. Dansatoarea a suferit o accidentare serioasă

Natalia Duminică a plecat de la Survivor România 2022 cu probleme de sănătate. Dansatoarea profesionistă a suferit o accidentare destul de serioasă la picior.
17.03.2022 | 23:08
Natalia Duminica a plecat de la Survivor cu probleme de sanatate Dansatoarea a suferit o accidentare serioasa
Natalia Duminică, eliminată de la Survivor cu probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Natalia Duminică (31 de ani) a rămas cu probleme de sănătate după participarea la Survivor România 2022, la fel ca Radu Itu (30 de ani), eliminat cu mai bine de o lună în urmă. Dansatoarea a ajutat foarte mult echipa Faimoșilor în cele câteva săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Natalia Duminicăse întoarce de la Survivor cu probleme de sănătate

Fosta Faimoasă a plecat din competiție cu probleme la picior. Dansatoarea profesionistă s-a accidentat la genunchi și nu ar mai fi putut da totul pe traseu în această stare. Astfel, Natalia Duminică va fi nevoită să-și facă niște investigații medicale și să se recupereze.

ADVERTISEMENT

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa.”, a declarat Natalia Duminică după ce a fost eliminată de la Survivor 2022.

Radu Itu s-a accidentat și el la piciorul drept și nici acum nu și-a revenit, la câteva săptămâni de la eliminare. Fostul concurent a fost văzut recent la un eveniment monden deplasându-se destul de greu.

ADVERTISEMENT

„M-am întors cu accidentarea pe care am făcut-o la piciorul drept, acele două întinderi.”, a povestit designerul pentru click.ro.

Accidentările nu au lipsit de la Survivor România nici în sezonul trecut. Jador și Cătălin Moroșanu au fost eliminați din motive medicale anul trecut, în urma accidentărilor suferite în timpul probelor.

ADVERTISEMENT

Ce alte vedete s-au accidentat în competiții

Dorian Popa a participat la reality show-ul Ultimul trib, difuzat la Antena 1 în 2018. Vloggerul și-a rupt atunci ligamentele și meniscul interior și exterior al genunchiului stâng, dar s-a recuperat după ce a urmat tratamentul medicilor.

În 2018, în timpul filmărilor pentru Asia Express, Cosmin Seleși s-a accidentat la picior în timpul unei probe din India. Ulterior, prezentatorul a fost înlocuit cu George Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Am avut impresia că mi-a băgat cineva un cuţit de la genunchi până în fesier. Am crezut că e cârcel. N-am mai putut. Mi s-a tăiat tot. Mă ardea într-un hal. Oribil. Când apăsa şi ajungea la un punct anume, explodam de durere. O durere pe care n-am simţit-o în viaţa vieţilor mele.”, spunea actorul la Antena 1.

Tot în Asia Express, Oase, care a concurat alături de CRBL, a avut piciorul în ghips după ce Ana Morodan a trecut cu tuc-tucul peste el. Cu toate acestea, dansatorul a continuat competiția.

Monica Davidescu s-a ales cu ligamentele rupte la ambele picioare în timpul antrenamentelor de la Dansez pentru tine, show-ul difuzat la Pro TV între 206 și 2013.

ADVERTISEMENT