Life

Natalia Gordienko, declarații în exclusivitate înainte de a doua semifinală Eurovision 2021: „Mă simt ca într-un roller coaster de emoții”

Natalia Gordienko a vorbit cu FANATIK cu câteva ore înainte de a doua semifinală Eurovision 2021. Moldoveanca este extrem de emoționată.
20.05.2021 | 14:16
Natalia Gordienko declaratii in exclusivitate inainte de a doua semifinala Eurovision 2021 Ma simt ca intrun roller coaster de emotii
Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei în a doua semifinală la Eurovision 2021
ADVERTISEMENT

Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, a declarat pentru FANATIK că este extrem de agitată și de emoționată înainte de a urca pe scena de la Rotterdam.

Natalitsa se bucură de susținerea fanilor Eurovision și speră ca românii să o voteze în semifinala care va începe la ora 22. Cântăreața a făcut o serie de schimbări în revenirea ei la Eurovision.

ADVERTISEMENT

Natalia a reprezentat și anul trecut Moldova, însă după cum știm, concursul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Natalia Gordienko, emoții uriașe înainte de a doua semifinală Eurovision 2021

Blondina și-a schimbat stilul muzical complet pentru acest an. În 2020, Natalia a interpretat o baladă, iar anul ăsta a venit cu un gen muzical diferit.

ADVERTISEMENT

Gordienko a colaborat pentru momentul pop-dance din competiția muzicală cu celebrul Filip Kirkorov, unul din cei mai cunoscuți artiști din Rusia.

Muziciana s-a pregătit intens pentru momentul din semifinală. Vedeta a pus la punct toate detaliile pentru ca show-ul ei să nu dea greș.

ADVERTISEMENT

„Am o echipă extraordinară”

„Participarea la Eurovision este o experiență unică, o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de agitată. Mă simt că într-un roller coaster de emoții.

Pentru un artist emoțiile sunt constructive pentru că te face să dai tot ce e mai bun din tine pe scenă. Am o echipă extraordinară care mă însoțește la Rotterdam – Fillip Kirkov de la Moscova, dansatori din Ucraina și Rusia, backing vocals din Grecia, iar gândurile bune trimise de fan îmi dau aripi.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc tuturor românilor de pretutindeni care mi-au trimis încurajări. De fiecare dată, este o placere să fiu alături de voi, pe scenă sau la emisiuni și sper că și voi o să fiți alături de mine în marea finală, votându-mă”, a declarat Natalia Gordienko în exclusivitate pentru FANATIK înainte de semifinală.

Natalia va intra de pe poziția a 7-a în semifinală, imediat după Polonia, înainte de Islanda. În cea de-a doua semifinală a concursului vor cânta 17 țări. Doar 10 vor fi calificate în marea finală ce va avea loc pe 22 mai.

Natalia are și un outfit pe măsură pentru această seară. Cântăreața va purta o rochie semnată de celebrul creator de modă Zuhair Murad. Designerul a creat ținute pentru artiste internaționale precum Beyonce sau Madonna.

 

ADVERTISEMENT
Tags: