Life

Natalia Gordienko, îmbrăcată la Eurovision 2021 de designerul care le-a făcut ținutele Madonnei și lui Beyonce

26.04.2021 | 11:42
Natalia Gordienko imbracata la Eurovision 2021 de designerul care lea facut tinutele Madonnei si lui Beyonce
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cu ce designer internațional colaborează Natalia Gordienko pentru a arăta impecabil la Eurovision 2021! Reprezentanta Moldovei are în spate o întreagă echipă pe care se bazează pentru ca momentul ei să nu poată fi uitat de nimeni.

Unul dintre elementele principale este vestimentația. Dincolo de voce, coregrafie și prezență scenică, hainele cântăresc destul de mult în ochii publicului, iar Natalia a știut foarte bine să aleagă punându-se în mâinile creatorului de modă Zuhair Murad.

ADVERTISEMENT

Ținuta pe care o va purta Natalia în semifinala care va avea loc pe 20 mai va fi una sexy și elegantă în același timp, integrându-se foarte bine în momentul pregătit.

Natalia Gordienko, îmbrăcată de Zuhair Murad la Eurovision 2021

„Pentru orice femeie, este un vis devenit realitate, am încredere foarte mare în el că mă va face să arăt foarte bine pe scena de la Rotterdam, ținutele lui fiind extrem de feminine, fine și prețioase. M-am întâlnit cu el la Beirut, alături de o parte din echipa mea, a ascultat piesa, a fost încântat și a vrut să facă asta”, ne-a declarat în exclusivitate Natalia Gordienko.

ADVERTISEMENT

Celebrul creator de haine libanez a îmbrăcat cele mai cunoscute cântărețe din lume, printre care le enumerăm pe Beyonce, Madonna și Rihanna și deja e suficient.

Natalia este plină de emoții căci a rămas mai puțin de o lună până la semifinala concursului muzical european care se va ține la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

După cum a declarat recent într-un interviu exclusiv pentru site-ul nostru, diva cu origine ucrainiene și poloneze a pregătit un super-moment.

natalia gordienko
Natalia Gordienko, alături de designerul libanez Zuhair Murad

Cântăreața are totul pregătit pentru momentul de la Rotterdam

„Împreună cu echipa am gândit un moment foarte special, sexy și optimist prin care ne dorim ca Europa să danseze împreună cu noi. Sper să fie o surpriză plăcută și să vă facă să ne votați”, a declarat de curând Natalia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Diva ne-a spus și despre celălalt om care stă în spatele ei, căci pe lângă Zuhair Murad, vedeta se bucură și de un nume greu al muzicii cu care a colaborat pentru Eurovision: Filip Kirkorov.

„Este o onoare și un vis devenit realitate să lucrez cu Filip și cu întreagă echipa, o adevărată “drem team”. Toți concurenții care au lucrat cu ei pentru Eurovision, au obținut poziții foarte bune în concurs, deci mă simt răsfățată dar și ambiționata să dau tot ce este mai bun în mine pe scenă de la Rotterdam. Filip este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, care nu face rabat lacalitate, și este atent la cele mai mici detalii”, ne-a mai spus Natalia.

 

 

 

ADVERTISEMENT