Life

Surpriză neplăcută pentru Natalia Mateuț: „Sunt dispusă să merg până în pânzele albe”. Cum și-a găsit mașina în parcare

Cineva i-a zgâriat mașina Nataliei Mateuț, dar vedeta Antena Stars și-a propus nu treacă incidentul cu vederea, mai ales că nu este pentru prima dată când se întâmplă.
21.03.2022 | 11:04
Surpriza neplacuta pentru Natalia Mateut Sunt dispusa sa merg pana in panzele albe Cum sia gasit masina in parcare
Cineva i-a zgâriat mașina Nataliei Mateuț. Foto: Instagram/ captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Natalia Mateuț a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută în weekend. Prezentatoarea Antena Stars și-a găsit mașina zgâriată în parcare și nu are de gând să treacă cu vederea peste incident.

Surpriză neplăcută pentru Natalia Mateuț. Cum și-a găsit mașina în parcare

În ediția de luni, 21 martie, a emisiunii Showbiz Report, Natalia Mateuț a dezvăluit că și-a găsit mașina zgâriată în parcare, fapt care a supărat-o. Nu știe cine a făcut asta, dar este convinsă că persoana respectivă a recurs la un astfel de gest din pură frustrare.

ADVERTISEMENT

„E o cheie frumoasă, dată de la un capăt la altul al mașinii. N-a putut să se oprească doar în față, la portieră, a dus-o până în spate.

E un mic șanț. Am pățit-o de mai multe ori. E șanț. Se vede că e cheie. Se vede că e răutate și frustrare. Ce vrei? Am zis-o.”, a spus Natalia Mateuț, luni dimineață, în emisiunea Showbiz Report.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu, colegul ei de platou, a întrebat-o dacă vecinii ar avea vreun motiv să-i zgârie mașina, însă vedeta nu crede că este vorba despre asta.

„Nu cred că vecinii mei ar face asta, dar cred că un nene, în drum spre muncă, a primit o veste proastă și din frustrare a scos cheia și s-a răzbunat pe mașina mea.”, este părerea Nataliei Mateuț.

ADVERTISEMENT

„Sunt dispusă să merg până în pânzele albe”

Natalia Mateuț se gândește și la posibilitatea că cineva care îi vrea răul i-ar fi putut zgâria mașina. Mai în glumă, mai în serios a spus că făptașa ar putea fi chiar fosta iubită a partenerului ei de viață.

„Crezi că este o răzbunare a fostei iubite a iubitului meu?”, s-a întrebat vedeta Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Indiferent despre cine este vorba, Natalia Mateuț nu vrea să lase lucrurile așa, mai ales că a declarat că nu este prima oară când își găsește mașina vandalizată în parcare.

„Una peste alta, nu voi lăsa lucrurile să treacă așa cu una cu două. Pentru că eu, fată bună, scot bănuțul din buzunar, nu contează. Dar, de data asta, sunt dispusă să merg până în pânzele albe.

Voi vedea pe camere, pentru că stau într-o zonă centrală și o să văd ce camere de supraveghere există. Voi vedea exact cine și cum și îl voi trage de urechi.”, a încheiat Natalia Mateuț.

ADVERTISEMENT