Natalia Mateuţ, prezenţă incendiară la un eveniment

Frumoasa Natalia Mateuţ a fost una dintre prezenţele care, ieri, la Gala Stars Awards a strălucit, la propriu. Îmbrăcată într-o rochie care nu ascundea nimic, reporterul special al emisiunii...
17.12.2014 | 20:12
Natalia Mateut prezenta incendiara la un eveniment
ADVERTISEMENT

Frumoasa Natalia Mateuţ a fost una dintre prezenţele care, ieri, la Gala Stars Awards a strălucit, la propriu. Îmbrăcată într-o rochie care nu ascundea nimic, reporterul special al emisiunii ”Răi` da buni” de la Antena Stars, a avut ieri toate motivele să fie fericită.

0-328560-natalia_mateut_04675c7f08

Mai exact, cu doar câteva minute înainte de a se termina Gala Stars Award, adică chiar la miezul nopţii, Natalia Mateuţ s-a ”trezit” îmbrăţişată de toată lumea. Motivul?

ADVERTISEMENT

1

Frumoasa vedetă TV a împlinit 24 de ani şi a serbat, aşa cum ştie ea mai bine, adică sub lumina reflectoarelor şi în faţa camerelor de luat vederi. Evident, parcă pregătită de ”eveniment”, Natalia a ţinut să marcheze momentul cu cea mai sexy rochie pe care ar fi putut să o îmbrace, o rochie neagră transparentă în partea de sus care îi ascundea, oarecum, formele doar cu ajutorul dantelei.

”Am fost felicitată de la miezul nopţii de toată lumea. Doar tatăl meu a făcut excepţie. El mi-a spus abia azi dimineaţă, la 10.10 ”La mulţi ani!”. Mi-a spus că aceea e ora la care m-am născut, aşa că până atunci nu împlinisem 24 de ani. Am primit cadouri superbe deja, hăinuţe, flori şi ziua abia a început. Iar părinţii mi-au făcut cadou o petrecere”, ne-a dezvăluit Natalia Mateuţ, mai fericită ca niciodată.

ADVERTISEMENT

sursa: spynews.ro