Life

Natașa Raab, de nerecunoscut din cauza unei boli grave. Cum arată acum celebra actriță

15.10.2020 | 07:34
Natasa Raab de nerecunoscut din cauza unei boli grave Cum arata acum celebra actrita
Natașa Raab, de nerecunoscut din cauza unei boli grave. Cum arată acum celebra actriță. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nataşa Raab, celebra actriță din reclamele la o firmă de produse lactate, s-a schimbat radical de când s-a retras din viața publică în urmă cu un an. Coana Chiva suferă după pierderea soțului ei, Val Gutul, care s-a stins în septembrie 2019 în urma unui cancer de vezică urinară.

Celebra artistă locuiește la Craiova și recunoaște că a avut momente cumplite după ce a rămas singură. A trecut printr-un cancer ovarian în urmă cu 20 de ani și suferă de ceva timp de o boală autoimună care îi afectează creierul, vorbirea și echilibrul.

ADVERTISEMENT

Vedeta este tristă că nu mai poate juca pe scena teatrului românesc, retrăgându-se definitiv.  Natașa Raab a povestit unui jurnalist din orașul natal cum se mai simte, imaginile arătând-o de nerecunoscut. Nimic nu mai aduce aminte de cea din reclamele TV.

Natașa Raab, actrița din reclamele la produse lactate, total schimbată

Actrița a slăbit și a albit în totalitate. Abia mai vede fiind nevoită să se opereze, se ridică foarte greu din canapea și abia vorbește. Natașa Raab este complet schimbat, fiind greu de recunoscut, mai ales că vedeta era o persoană foarte veselă și vioaie.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am retras de mult, iar de un an de când a murit soțul meu chiar am hotărât că e cel mai bine să renunț la tot. M-am îmbolnăvit de dor, însă mintea îmi este lucidă”, a mărturisit actrița în filmarea live care a apărut în urmă cu ceva săptămâni pe Facebook.

Natașa Raab nu mai vede sensul vieții de când persoana iubită a încetat din viață, după 40 de ani de căsnicie. Celebra actriță din reclamele TV se simte lovită de soartă și nu-și mai dorește decât să plece în lumea celor drepți lângă soțul ei, Val Gutul.

ADVERTISEMENT

Din cauza bolii cumplite vedeta a început să uite numele și chipurile oamenilor dragi, dar mai ales întâmplările și evenimentele prin care a trecut de-a lungul vieții. Artista se simte singură și deprimată, mai ales că nu a reușit să devină mamă din cauza unui cancer uterin cu care a fost diagnosticată în urmă cu 20 de ani.

Natașa Raab, actriță din Craiova
Natașa Raab, de nerecunoscut din cauza unei boli autoimune. Sursa foto: Facebook.com

„Mă simt foarte rău, vreau să mor și eu, nu mai sunt așa volubilă cum eram. Am o însoțitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

ADVERTISEMENT

Sunt lovită de soartă, așa am fost toată viața, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viața mea s-a sfârșit și aș vrea să mor să merg după soțul meu drag și iubit”, spunea Natașa Raab în urmă cu ceva timp pentru click.ro.

ADVERTISEMENT