Fotbal intern

Văduva lui Ekeng: “Dinamo nu m-a ajutat cu nimic! Nu a dat salariile”

Nathalie Ekeng, soţia regretatului Patrick Ekeng, anunţă că va veni la Bucureşti, pentru a sta de vorbă cu Ionuţ Negoiţă. Aceasta vrea să solicite salariile pe care fostul său soţ ar fi...
01.10.2017 | 09:32
Vaduva lui Ekeng Dinamo nu ma ajutat cu nimic Nu a dat salariile

Nathalie Ekeng, soţia regretatului Patrick Ekeng, anunţă că va veni la Bucureşti, pentru a sta de vorbă cu Ionuţ Negoiţă. Aceasta vrea să solicite salariile pe care fostul său soţ ar fi trebuit să le primească pănâ când i-ar fi expirat contractul.

Nathalie are o fetiţă şi un băieţel şi mărturiseşte că nu se poate decsurca să le asigure copiilor lui Patrick toate condiţiile. Aceasta a primit 5.000 de euro în urmă cu un an, pe care i-a investit în amenajarea locului de veci al fostului său soţ. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Nimeni nu m-a mai sunat să mă întrebe de Patrick. Absolut nimeni, nu am mai primit niciun semn de la cineva din conducerea lui Dinamo. Nimic!

Nathalie Ekeng: “Dinamo nu m-a ajutat cu nimic!”

Voi veni să vorbesc cu Ionuţ Negoiţă. Dar nu am bani pentru biletul de avion către România. Să văd cum mă voi descurca. În octombrie vreau să vin la Bucureşti. Mi-au dat 5.000 de euro şi i-am amenajat mormântul lui Patrick din Camerun. Atât şi nimic mai mult. Pentru copii nu au dat nimic. Niciun euro. Ne este foarte greu fără Patrick. Din punctul de vedere al sănătăţii, copiii sunt bine. Dar viaţa este dură pentru noi. Foarte dură. Eu, în primul rând, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu să plăteşti facturile, să mănânci, să te descurci cu copiii.

Îmi este foarte greu să asigur mâncarea pentru copiii mei. Locuim în Le Mans, Franţa, şi este dificil. Prietenii lui Patrick mă ajută cu bani şi mâncare de când el a murit. Le mulţumesc din suflet. Copiii sunt forţa mea. Trebuie să fiu puternică pentru ei.

Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar acei 5.000 de euro, pe care i-am investit în amenajarea mormântului din Camerun. În rest, nu am văzut nimic”, a spus soţia lui Ekeng pentru cancan.ro.

Patrick Ekeng şi-a pierdut viaţa pe 6 mai 2016, pe staionul Ştefan cel Mare, în timpul meciului Dinamo – Viitorul, după ce a căzut la mijlocul terenului, fără să fie lovit. Problemele cardiace i-au fost fatale acestuia

Tags: