Carousel hot news

Moment TENSIONAT la naţională! Stanciu, ÎNJURAT de Gabi Torje

Înfrîngerea ruşinoasă cu Albania, cauzată de o prestaţie lamentabilă a jucătorilor lui Anghel Iordănescu, a adus mai multe momente tensionate în rîndul "tricolorilor"....
21.06.2016 | 00:06
Moment TENSIONAT la naţională! Stanciu, ÎNJURAT de Gabi Torje
ADVERTISEMENT

Înfrîngerea ruşinoasă cu Albania, cauzată de o prestaţie lamentabilă a jucătorilor lui Anghel Iordănescu, a adus mai multe momente tensionate în rîndul “tricolorilor”.

Cel mai aprig moment între fotbaliştii trimişi în teren de selecţionerul României s-a petrecut între Gabriel Torje şi Nicuşor Stanciu. Conform surselor FANATIK.RO, o acţiune purtată de “tricolori” către poarta albanezilor, concretizată doar cu o pasă greşită, a creat un conflict între cei doi jucători ai României.

“Torje s-a înfuriat şi l-a înjurat în mai multe runde pe Nicuşor Stanciu, care nu a rispotat. Şi-a văzut în continuare de jocul său, în ciuda faptului că Torje era nervos şi i-a trimis colegului săi o ploaie de înjurături”, au precizat persoanele din anturajul naţionalei.

ADVERTISEMENT

Au discutat şi la autocar

Starea de tensiune din teren între cei doi s-a potolit şi din cauza lipsei de reacţie a lui Stanciu, care nu a răspuns înjurăturilor. Iar la finalul întîlnirii cu Albania, la autocarul naţionalei, Torje a venit la decarul naţionalei şi i-a cerut scuze pentru ieşirea din timpul partidei. “Stanciule, scuză-mă! Am exagerat, dar am fost nervos pentru că nu mi-a ieşit jocul. Eu sînt mai vulcanic de fel. Sper să mă înţelegi”, a fost mesajul micuţului mijlocaş de la naţională.

Chiar dacă a acceptat scuzele prezentate de Torje, situaţia între cei doi rămîne încordată, cel puţin pentru o perioadă, Stanciu nefiind pe deplin convins de sinceritate colegului său.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri