Fotbal intern

Video+Foto. Românii, BĂTUŢI şi UMILIŢI! Ungurii AU ARS tricolorul

UPDATE 20:00 / Fanii români sînt întîmpinaţi, în Ungaria, de un număr mare de organe de ordine. Suporterii noştri sînt supuşi unui control draconic, cinci filtre de poliţişti ocupîndu-se...
04.09.2015 | 23:59

UPDATE 20:00 / Fanii români sînt întîmpinaţi, în Ungaria, de un număr mare de organe de ordine. Suporterii noştri sînt supuşi unui control draconic, cinci filtre de poliţişti ocupîndu-se cu percheziţia suporterilor români. Aceştia sînt dezbrăcaţi şi verificaţi pentru a nu deţine obiecte pirotehnice, iar cei care sînt descoperiţi că deţin torţe nu sînt lăsaţi la meci.

Mai mult, românii au fost, în timpul controlului corporal, bătuţi de către forţele de ordine! De asemenea, forţele de ordine maghiare nu au reuşit să proteje convoiul suporterilor români, care au fost atacaţi cu torţe, sticle şi pietre de unguri şi au ars tricolorul!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU FANII ROMANI DE LA BUDAPESTA!

VEZI VIDEO:

UPDATE 17:25 / Conform informaţiilor obţinute de revista Ultra’, publicaţie destinată suporterilor, mai mulţi fani ai României au fost arestaţi de poliţia maghiară. Momentan nu se cunosc motivele pentru care aceştia au fost reţinuţi.

UPDATE 14:28 / Budapesta e în plin haos! Peste 2.000 de refugiaţi, majoritatea sirieni, au plecat pe jos de la gara Keleti cu intenţia declarată de a ajunge astfel în Austria!

Au ocupat banda de autobuz de pe bulverdaul central din oraş, bulevardul Rakoczi, şi se deplasează în grupuri de cîte 5. Sînt conduşi de liderul lor şi de un bărbat în scaun cu rotile. Poliţia e total depăşită, nu există agenţi care să-i însoţească sau să-i oprească. Sînt în majoritate bărbaţi, femeile motivînd că nu pot merge pe jos cu copiii pe o distanţă atît de lungă. Refugiaţii au blocat, practic, tot oraşul, au blocat circulaţia, trec pe culoarea roşu a semaforului şi au devenit irascibili, primii luaţi în colimator fiind reprezentanţii mass-media.

Unul dintre liderii refugiaţilor sirieni a dorit să se asigure că nu vor fi incidente cu ultraşi unguri şi şi-a anunţat conaţionalii că diseară se desfăşoară partida de fotbal dintre Ungaria şi România: “S-ar putea să vină extremiştii maghiari să ne provoace, vreau să vă rog să nu reacţionăm dur, să le arătăm că sîntem civilizaţi şi să nu intrăm în jocul lor”, a sunat mesajul.

*********************************************************************************************

300 de ultraşi maghiari au încercat să pătrunda în hotelul naţionalei României! Politţa a intervenit cu focuri de armă ca să-i opreasca!!! VEZI AICI CÎND S-A TRAS!

Haos în zona în care se află cazată naţionala României. Trimisul www.sport.ro la Budapesta transmite: “300 de suporteri maghiari au vrut să intre peste jucători. Au fost opriţi la cîteva sute de metri de Poliţie. Cam 100 de poliţişti au intervenit, dar nu au făcut faţă. Au venit apoi foarte mulţi poliţişti şi i-au arestat pe toţi. Sute de ultraşi au fost duşi la secţie.

PERICOL! Ce s-a găsit în maşina unui suporter român plecat spre Budapesta

Strada e plină de poliţie. Lîngă hotelul Sofitel, unde e cazată Generaţia ’84, dar şi Viktor Orban şi toţi delegaţii guvernului maghiar, care discută despre problema imigranţilor, stau cordoane nesfîrşite de poliţişti”.

UNGARIA – ROM NIA. Istoria RĂZBOIULUI ETERN CU VECINII

Un grup de huligani a provocat distrugeri în noaptea de joi spre vineri, în zonele pieţelor Deak şi Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecţionatele de fotbal ale Ungariei şi României, din preliminariile EURO 2016.

CUPLU de succes! Simona şi Horia merg mai departe ÎMPREUNĂ! Vezi ce-au făcut AZI-NOAPTE!

Agenţia ungara de presă MTI precizează că la faţa locului a fost deplasat un număr mare de poliţişti, pentru restabilirea ordinii.

VEZI AICI SCENELE DE VIOLENŢĂ!

Vandalii – despre care MTI scrie că ar fi fost un grup de skinheads îmbrăcaţi în negru – au deteriorat mai multe vehicule ale poliţiei, cărora le-au spart parbrizele şi le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere şi le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forţelor de ordine.

Poliţia a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum şi în jurul pieţei Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporteri rivali au avut loc şi în parcul central din capitala ungară.