Fotbal international

Naționala Argentinei a ajuns în Qatar la miezul nopții. Liniște totală la sosirea lui Leo Messi. Video

Echipa națională a Argentinei, în frunte cu superstarul Leo Messi, a ajuns în Qatar la miezul nopții și a fost primită într-o liniște nefirească.
17.11.2022 | 11:40
Nationala Argentinei a ajuns in Qatar la miezul noptii Liniste totala la sosirea lui Leo Messi Video
Echipa națională a Argentinei, în frunte cu superstarul Leo Messi, a ajuns în Qatar la miezul nopții și a fost primită într-o liniște nefirească. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva ore în urmă, reprezentativa ”pumelor” s-a impus extrem de clar într-un meci amical împotriva Arabiei Saudite.

Cum a fost primită în Qatar naționala Argentinei

În jurul orei locale 2.30, selecționata Argentinei a aterizat în Qatar pentru participarea la Cupa Mondială. Aeronava sud-americanilor a venit la Doha de la Abu Dhabi, iar primirea a fost lipsită de fast.

ADVERTISEMENT

În frunte cu marea vedetă Leo Messi, argentinienii au coborât în liniște din avion și s-au urcat în cele două autocare speciale care îi aștepta pe pistă și care i-a dus la hotelul unde vor fi cazați pe toată perioada turneului final.

În ciuda faptului că este una dintre marile favorite la câștigarea titlului mondial, al treilea din istorie și primul după cel din 1986 în care a strălucit legendarul Diego Maradona, formația argentiniană nu a fost așteptată de fani la aeroport.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vrea Argentina campioană mondială

Argentina este văzută de bookmakeri cu a doua șansă la victoria finală, după marea rivală Brazilia. Este ultima ocazie pentru Lionel Messi de a-și trece în palmares singurul trofeu care îi lipsește.

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, foștii fotbaliști Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță și-au ales favoritele la câștigarea Cupei Mondiale. Nicoliță și Niță au mers pe mâna Argentinei, în timpc e ”Cobra” a ales Franța, deși și-ar dori ca Messi să-și adjudece trofeul.

ADVERTISEMENT

Într-un editorial emoționant, Horia Ivanovici a spus că și-ar dori ca naționala Argentinei să câștige Mondialul din Qatar. În amintirea ”Zeului” Maradona, dar și pentru Messi, căruia îi lipsește trofeul suprem din palmares.

Totul pentru Messi

Argentina abordează Cupa Mondială din Qatar cu speranțe mari, dar și cu nivel scăzut de presiune. Căci a pus capăt unei perioade de 28 de ani fără titlu major. Și a fost scenariul perfect. Victorie în fața Braziliei, la ea acasă, în finala Copa America 2021.

ADVERTISEMENT

Are însă Argentina resursele pentru a triumfa? În principiu, da. Este lotul. Apoi spiritul de echipă. Readus de selecționerul Lionel Scaloni care a avut capacitatea de a manageria un vestiar plin cu vedete. Un spirit de echipă care a mai schimbat un lucru. Dacă în anii din urmă Argentina a visat să ia titlul grație lui Messi, acum visează să o facă pentru el.

ADVERTISEMENT