Carousel hot news

Naţionala feminină de U17 a clacat în faţa Serbiei

Tinerele eleve antrenate de selecţionerul Adrian Ambrosie au fost învinse în această dimineaţă de naţionala similară a Serbiei, în ultimul amical dinaintea turneului de calificare la...
07.10.2015 | 23:27
Naţionala feminină de U17 a clacat în faţa Serbiei

Tinerele eleve antrenate de selecţionerul Adrian Ambrosie au fost învinse în această dimineaţă de naţionala similară a Serbiei, în ultimul amical dinaintea turneului de calificare la Campionatul European de anul viitor

Naţionala U17 de fotbal feminin antrenată de Adrian Ambrosie a fost învinsă miercuri dimineaţă de echipa similară a Serbiei, scor 0-2. Partida a fost ultimul amical înainte de turneul de calificare de la Campionatul European de anul viitor. Pentru adversari au marcat jucătoarele Rebus Divna 16 şi Milana Knevezic 19.

 

Iată şi echipa României din acest meci:

Dârle (70 Salamon) – Pteanc (60 Sfiea), Al. Stoica (25 Borodi), Şt. Moraru (cpt.), Gered – Negrea (70 I. Zamfir), M. Nagy, Grecu, Mateş (70 Mureşan) – Boroş (65 Neacşu) – Predoi (50 Cam. Moraru)

Turneu de calificare la Mogoşoaia şi Buftea
În perioada 12-17 octombrie, reprezentativa feminină U17 a României va juca în grupa de calificare la Campionatul European din 2016, din care mai fac parte Suedia, Slovacia şi Rusia. Partidele acestui turneu vor avea loc la Mogoşoaia şi Buftea, primele două clasate urmînd a se califica la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO.
Programul României în grupa de calificare:

12 octombrie, ora 15:00, CN Mogoşoaia: Rusia – România
14 octombrie, ora 15:00, CN Mogoşoaia: Suedia – România
17 octombrie, ora 11:00, CN Mogoşoaia: România – Slovacia

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri