Sport

Didier Deschamps a clarificat situația condițiilor de cazare din București: “Totul este foarte bine!”

Campioana mondială a ajuns la București pentru meciul din optimile de finale ale Euro 2020. Imagini de colecție cu Mbappe și compania
27.06.2021 | 22:46
Didier Deschamps a clarificat situatia conditiilor de cazare din Bucuresti Totul este foarte bine
ADVERTISEMENT
27-06-2021
19:46

Didier Deschamps clarifică situația condițiilor de cazare din București

Didier Deschamps a clarificat situația condițiilor de cazare din București spunând în conferința de presă premergătoare meciului cu Elveția că totul 

“Totul a fost foarte bine, nu avem de ce să ne plângem. A fost foarte bine în hotel, nu puteam alege mai bine. A fost foarte plăcut să văd mulți suporteri care au venit să facă fotografii și să primească autografe. Antrenamentul de ieri s-a desfășurat în condiții foarte bune. În ceea ce privește vremea, este asemănătoare ca și la Budapesta, chiar dacă este foarte foarte cald”, a spus Didier Deschamps. 

26-06-2021
14:43

Francezii, nemulţumiţi de condiţiile de cazare de la Bucureşti

Naţionala Franţei nu este pe deplin mulţumită de condiţiile de cazare de la Bucureşti. Sosită la hotel în seara zilei de vineri, formaţia din Hexagon a avut parte de o surpriză… zgomotoasă. Hugo Delom, corespondentul L’Equipe, a precizat că în cadrul aceluiaşi hotel a avut loc o petrecere de final de an a studenţilor, lucru care nu a fost pe placul campionilor mondiali.

De asemenea, căldura foarte mare şi traficul din Bucureşti sunt factori care nu contribuie prea mult la recuperarea francezilor, înainte de meciul cu Elveţia, iar jurnalistul francez e de părere că trupa lui Didier Deschamps nu va rămâne foarte mult la Bucureşti, în cazul în care se va califica în sferturi.

În cursul zilei de vineri, 25 iunie 2021, Kylian Mbappe, Karim Benzema, Paul Pogba, Antoine Griezmann și toate celelalte staruri ale naționalei Franței au ajuns la București pentru meciul din optimile Campionatului European.

Și pentru că întâlnirea cu ocupanta locului doi în topul celor mai valoroase dintre participantele la această competiție nu putea să treacă neobservată, angajații Aeroportului Băneasa au avut grijă să o imortalizeze și să posteze imediat fotografiile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, „Cocoșul Galic” revine în țara noastră la aproape un deceniu distanță de meciul încheiat la egalitate, 0-0, în fața reprezentativei conduse pe atunci de Victor Pițurcă. Partida cu Elveția va avea loc luni, 28 iunie, la ora 22:00.

Starurile naționalei Franței au ajuns la București. Imagini de colecție surprinse chiar la aeroport

În jurul orei prânzului, de îndată ce au aterizat, francezii au fost preluați de două autocare și transportați la hotelul de cinci stele în care vor fi cazați pe toată durata șederii în România. Acesta se află chiar în centrul Capitalei, în preajma Arcului de Triumf și le oferă vedetelor lui Didier Deschamps toate condițiile de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au ajuns vineri, primul antrenament pe stadionul recent construit va avea loc abia, sâmbătă, 26 iunie, între orele 17.30 – 19.30. În altă ordine de idei, doar doi jucători din lotul actual au evoluat, cu aproape un deceniu în urmă, la meciul de inaugurare a Arenei Naționale, pe un gazon impracticabil.

Arena Naţională e un paradox. Cum poate un stadion de asemenea importanţă să aibă un gazon ca ăsta? Sigur, câmpul de cartofi pe care a evoluat naţionala Franţei nu poate explica în totalitate jocul oaspeţilor”, scriau, la acea vreme, jurnaliștii de la L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Echipele de start ale meciului România – Franța 0-0 (6 septembrie 2011)

Echipe: România: Tătărușanu – Luchin, Chiricheș, Goian, Raț – Lazăr, Bourceanu, Cociș – Nicoliță, Marica, Tănase. Antrenor: Victor Pițurcă

Franța: Lloris – Sagna, Rami, Abidal, Evra – Martin, M’Vila, Cabaye – Valbuena, Benzema, Ribery. Antrenor: Laurent Blanc

ADVERTISEMENT

Sorin Oprescu nu și-a asumat responsabilitatea pentru gazonul execrabil

Chiar dacă tricolorii au remizat, scor 0-0, în fața „Cocoșului Galic”, rezultatul le-a lăsat un gust amar celor 50.000 de spectatori care au asistat la meci. Și nu doar din pricina ratării calificării la Campionatul European.

Chestionat cu privire la starea deplorabilă a gazonului, Sorin Oprescu a preferat să paseze responsabilitatea. „Asta e viața, acceptabil față de ce mă așteptam să fie, de nu mai știam în ce parte s-o iau. Să dau ordin la firul ierbii să crească nu pot nici eu”, au fost explicațiile edilului de la acea vreme.

ADVERTISEMENT