ADVERTISEMENT
Fotbal international

Naționala lui Mirel Rădoi, remiză la Belfast și eșec în audiențe! Câți români s-au uitat la meci

Autor: Traian Terzian | 19.11.2020 | 15:35
Naționala lui Mirel Rădoi, remiză la Belfast și eșec în audiențe! Câți români s-au uitat la meci
Echipa națională a României a remizat cu Irlanda de Nord la Belfast, dar a suferit un eșec surprinzător în audiențe. Sursă foto: Sport Pictures

Echipa națională a României a remizat cu Irlanda de Nord la Belfast, dar a suferit un eșec surprinzător în audiențe. Este pentru prima dată în această toamnă când trupa lui Rădoi pierde șefia în fața unei alte emisiuni.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au smuls un 1-1 în partida de la Belfast, cu un gol în finalul partidei reușit de Bicfalvi, dar per total evoluția formației lui Mirel Rădoi a fost una ștearsă.

În urma acestei remize, coroborată cu rezultatele din alte întâlniri, România a prins in extremis în urna 2 valorică pentru tragerea la sorți a grupelor din preliminariile CM 2022.

Eșec la audiențe pentru naționala României

După ce o zi în urmă a dat lovitura cu partida reprezentativei U21, Pro TV a înregistrat un eșec în rândul audiențelor cu naționala mare a României. Pentru prima dată de la începutul Ligii Națiunilor, trupa lui Rădoi a cedat primul loc în lupta cifrelor, fiind întrecută de emisiunea culinară Chefi la Cuțite pe toate segmentele de public.

ADVERTISEMENT

Tricolorii au făcut audiență mică, cu ultimul meci disputat în 2020. Partida Irlanda de Nord – România a fost urmărită, în medie, de 1.649.000 de telespectatori. Antena 1 a fost liderul serii cu Chefi la Cuțite. Cooking show-ul s-a clasat pe prima poziție, cu 1.732.000 de privitori. Pe ultima treaptă a podiumului a încheiat Kanal D, cu serialul ”Nemilosul Istanbul”, cu 1.283.000 de urmăritori.

La orașe situația a stat exact la fel. Meciul de fotbal a pus Pro TV doar pe locul secund, cu 878.000 de privitori. Antena 1 s-a clasat pe prima poziție cu Chefi la Cuțite. Bucătarii au avut cele mai mari audiențe din acest sezon – 973.000 de urmăritori. Pe trei a încheiat Kanal D, cu 626.000 de telespectatori.

Tinerii au ales și ei să privească episodul din Chefi la Cuțite. Antena 1 a câștigat și pe acest segment, la fel cum s-a întâmplat și marți seară, pe intervalul meciului de tineret. La cooking show s-au uitat, în medie, 498.000 de privitori tineri. Pro TV, cu meciul Irlanda de Nord – România, s-a clasat pe doi cu 377.000 de urmăritori tineri, în timp ce podiumul l-a completat Kanal D – 167.000 de telespectatori tineri.

ADVERTISEMENT

După remiza de la Belfast, portarul Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea printr-o scrisoare emoționantă. Căpitanul echipei naționale a României și-a motivat decizia prin faptul că a venit momentul să lase locul celor mai tineri.

Portarul lui AC Milan a fost titular incontestabil în ultimii ani la echipa națională, iar FANATIK a făcut o amplă analiză în ceea ce privește variantele de înlocuire ale acestuia. Iată care sunt avantajele și dezavantajele celor șapte portari care tânjesc la locul lui Tătărușanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!