Naţionala sau tineretul: care echipă îţi aduce superprofit?

În seara în care Luxemburg producea primul şoc al repliminariilor remizând 0-0 cu Franţa (cotă 41.0 în oferta pre-meci), Belgia devenea prima naţională europeană calificată la Mondialul din Rusia 2018 în baza punctelor câştigate în actuala campanie. O campanie care devine incendiară pe măsură ce ne apropiem de "minutul 90" al fazei grupelor. Până şi tricolorii au reintrat în cursa pentru un loc de baraj, ajutaţi de jocul rezultatelor. Vor profita oare?

Cele mai bune cote pe Muntenegru - România:

Muntenegru - România e Supermeciul zilei. O partidă în care Superbet.ro oferă cotă 3.10 pentru o victorie a naţionalei noastre pe terenul formaţiei în faţa căreia Daum şi băieţii lui au ratat victoria în minutul 90+7 al meciului tur, când Stanciu a ratat un penalty. Diseară, ai cotă 4.50 pentru gol marcat de Stanciu în poarta muntenegrenilor! Îşi va lua oare revanşa pentru acea lovitură de pedeapsă ratată în manşa tur?

Profită de oferta specială pentru Muntenegru - România:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Un meci decisiv pentru România, aşa cum au fost de altfel toate partidele din acest an (0-0 la Cluj cu Danemarca; 1-3 la Varşovia cu Polonia, 1-0 la Bucureşti cu Armenia). E primul meci oficial în deplasare contra muntengrenilor, echipă în faţa căreia naţionala noastră n-a pierdut niciodată. Ce spui de cota 6.0 pentru pariul pe X/2 (egal la pauză, oaspeţii victorioşi la final) în meciul Muntenegru - România?

Cele mai bune cote pe Muntenegru - România:

Dacă naţionala mare agonizează şi transmite ideea unei renunţări, asistăm în această perioadă la o revenire de mare orgoliu a "Tineretului". Poate ca o primă consecinţă a faptului că jucătorii U 21 evoluează tot mai multe minute pentru echipele lor de club din campionatul naţional. România U 21 a câştigat ambele meciuri jucate până acum în grupa de calificare pentru Euro U 21 din 2019. Marţi, "tricolorii mici" pornesc cu prima şansă în faţa Elveţiei, echipă care reprezintă o ţară care ştie să nu irosească talentele. E primul meci oficial la acest nivel între noi şi elveţieni. Aşadar, 0 presiune din partea palmaresului direct. Cotă 1.75 pentru GG (ambele marchează) în această partidă în care România lui Puşcaş, Florinel Coman şi Ianis Hagi e obligată să-şi apere prima poziţie în clasamentul grupei.

Cele mai bune cote pe Muntenegru - România:

Două teste pentru Naţională şi Tineret. Două meciuri pe care sunt o provocare pentru orice parior. În care dintre ele vei reuşi să faci profit mai mare? Sau preferi să le ai pe acelaşi bilet?

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091