Carousel hot news

“Naţionala se aseamănă cu cea din 94, echipa e interesantă”

Prestaţia tricolorilor din meciul cu Ungaria şi scorul categoric, 3-0, l-au făcut pe Florin Răducioiu să compare actuala  echipă cu generaţia 94, cea mai frumoasă a fotbalului românesc....
06.09.2013 | 23:15
ADVERTISEMENT

Prestaţia tricolorilor din meciul cu Ungaria şi scorul categoric, 3-0, l-au făcut pe Florin Răducioiu să compare actuala  echipă cu generaţia 94, cea mai frumoasă a fotbalului românesc.

“Naţionala se aseamănă cu cea din 94, echipa asta e interesantă”, a spus Răducioiu, care a mai anunţat că tricolorii au şi un nou lider: Chiricheş: “Cu acest meci am făcut un prim pas către baraj, şi cred că-l merităm. Chiricheş este un lider al naţionalei, aveam nevoie de un lider”.

ADVERTISEMENT

Răducioiu a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Marica, jucător care l-a depăsit astăzi în topul celor mai buni marcatori ai naţionalei din toate timpurile. “În Marica am mare încredere, Victor Piţurcă a avut şi el, şi a avut dreptate, nu a aplecat urechea la criticile dinaintea meciului. Marica a jucat ireproşabil”, a încheiat fostul atacant al României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri