Fotbal intern

Naționala U18 a României, ghinion teribil! A luat 3 goluri în prelungiri în turneul amical cu Portugalia și Spania

09.12.2019 | 21:36
Nationala U18 a Romaniei ghinion teribil A luat 3 goluri in prelungiri in turneul amical cu Portugalia si Spania
ADVERTISEMENT

Echipa națională U18 a României a avut un ghinion teribil în primele două meciuri de la turneul amical din Portugalia, încasând trei goluri în minutele de prelungire.

Naționala U18 a României, ghinion teribil

Naționala U18 a României a debutat cu ghinion în turneul amical împotriva Portugaliei. După o primă repriză fără goluri, lustianii au deschis scorul prin Tiago (50), dar tricolorii au revenit prin Bălan (64) și Stoica (71). Într-un final nebun, gazdele au întors scorul după penalty-ul transformat de Tiago (90+5) și golul lui Duarte (90+6).

ADVERTISEMENT

La acest meci, selecționerul Daniel Oprescu a folosit următoarea formulă de echipă: Sava – Grosu, Talmaciu (Sima 85), Mitran (Chilili 72), Stefanovici – Perianu, Casiadi – Stoica, Bani (Grameni 72), Bălan (Rasoveanu 85) – Vasluian (Danciu 58).

Spania a egalat din penalty în minutul 90+5

În cel de-al doilea meci din turneu, micii tricolori au întâlnit Spania și au terminat la egalitate, scor 2-2, fiind egalați în minutele de prelungire. România a deschis scorul în minutul 32 prin Ianis Stoica, însă spaniolii au egalat prin Ruben Iranzo chiar înainte de a intra la vestiare.

ADVERTISEMENT

Același Ianis Stoica a marcat și în repriza secundă, reușind ”dubla”, dar norocul nu a fost de partea tricolorilor nici în acest joc, aceștia fiind egalați de Spania din penalty în minutul 90+5.

România – Turcia, ultimul meci de la turneul din Portugalia

Formula de echipă aliniată la acest joc a fost următoarea: Sava – Iana (Grosu 72), Chilili, Mitran, Stefanovici – Perianu (Bani 72), Botond (Casiadi 55) – Danciu (Bălan 55), Grameni, Rasoveanu (Vasluian 90) – Stoica.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci al turneului amical din Portugalia, echipa națională U18 a României va întâlni reprezentativa similară a Turciei. Partida este programată miercuri, 11 decembrie, de la ora 16:00.

Absențe de marcă pentru naționala U18

De remarcat este faptul că selecționerul naționalei U18 a României, Daniel Oprescu nu a putut avea pentru acest turneu amical mai mulți jucători importanți, printre care Alexandru Crivac, Alexi Pitu, Louis Munteanu (toți FC Viitorul) și Octavian Popescu (Universitatea Craiova).

ADVERTISEMENT

În luna octombrie, reprezentativa U 18 a României a pierdut o dublă amicală cu Slovacia. Micii tricolori au fost învinși atunci la Centrul Național de Fotbal Buftea cu 2-1 în primul meci și cu 4-2 în cel de-al doilea.

ADVERTISEMENT