ADVERTISEMENT
Fotbal international

Naționala U21, audiențe peste Chefi la Cuțite! Câtă lume s-a uitat la calificarea tricolorilor

Autor: Traian Terzian | 18.11.2020 | 13:59
Naționala U21, audiențe peste Chefi la Cuțite! Câtă lume s-a uitat la calificarea tricolorilor
Echipa națională U21 a României a înregistrat audiențe spectaculoase în meciul decisiv cu Danemarca pentru calificarea la Campionatul European din 2021, și s-a clasat peste emisiunea peste Chefi la Cuțite. Sursă foto: Sport Pictures

Echipa națională U21 a României a înregistrat audiențe spectaculoase în meciul decisiv cu Danemarca pentru calificarea la Campionatul European din 2021, și s-a clasat peste emisiunea peste Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

România a remizat Danemarca, scor 1-1, și a încheiat între cele mai bune cinci reprezentate de pe locul secund al grupelor și merge pentru a doua oară la rând la un turneu final de Euro.

Competiția va avea loc în martie 2021, iar tricolorii își vor afla adversarii în data de 10 decembrie a acestui an. Încă nu se cunosc urnele valorice din care vor fi extrase echipele, însă criteriile în baza cărora se vor stabili acestea ar putea să ne avantajeze.

Emisiunea Chefi la Cuțite, bătută de la naționala U21 la audiențe

Conform paginademedia.ro, Pro TV și naționala U21 condusă de Adrian Mutu a înregistrat cele mai bune audiențe pe două segmente extrem de importante și a reușit să treacă peste emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Calificarea tricolorilor mici la un nou turneul final de Euro a fost urmărită de 1.794.000 de telespectatori, în timp ce emisiunea de gătit de pe postul rival a fost urmărită de 1.768.000 de privitori. Podiumul îl completează Kanal D, cu un nou episod din serialul ”Nemilosul Istanbul”, cu 1.589.000 de urmăritori.

Aceeași luptă strânsă la vârf a fost și la orașe, însă Pro TV a câștigat și aici duelul audiențelor, cu 949.000 de români uitându-se la egalul cu calificare al naționalei. Chefii au ținut aproape și au avut o audiență de 913.000 de privitori, în timp ce Kanal D și-a păstrat ultima treaptă de pe podium, cu 762.000 de privitori.

Rolurile s-au inversat în clasamentul publicului tânăr, acolo unde emisiunea de pe Antena 1 s-a clasat pe prima poziție, cu 439.000 de privitori. Pro TV a coborât pe poziția secundă, cu 348.000 de urmăritori tineri, iar posimul a fost încheiat tot de Kanal D, cu 227.000 de telespectatori tineri.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a avut un dialog spumos cu selecționerul Danemarcei, spaniolul Albert Capellas, în finalul meciului care le-a adus tricolorilor mici calificarea la Campionatul European din 2021.

Cu 27 de ani în urmă, pe 17 noiembrie 1993, naţionala mare a României reuşea o calificare răsunătoare în ultimul meci al preliminariilor. La Cardiff, în faţa a 40.000 de galezi, Hagi şi compania învingeau Ţara Galilor şi obţineau biletele pentru Cupa Mondială din SUA.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!