Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Naționala Ucrainei, mesaje de la soldații de pe front înainte de partida cu România de la Euro 2024: “Mai vrem și vești bune”

Fotbaliștii pregătiți de Serghei Rebrov au primit mesaje de susținere de la soldații aflați pe front chiar înainte de România - Ucraina, la Euro 2024.
17.06.2024 | 09:24
Nationala Ucrainei mesaje de la soldatii de pe front inainte de partida cu Romania de la Euro 2024 Mai vrem si vesti bune
Naționala Ucrainei, mesaje de la soldații de pe front înainte de partida cu România de la Euro 2024: "Mai vrem și vești bune". Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

România – Ucraina, debutul “tricolorilor” la Euro 2024, se dispută într-un context cu totul special. Vecinii din Est sunt în continuare în mijlocul unui război fără sfârșit contra Rusiei, iar întreaga populație a traversează o perioadă cumplită.

Naționala Ucrainei, mesaje de la soldații de pe front înainte de partida cu România de la Euro 2024: “Mai vrem și vești bune”

Ucrainienii speră ca Euro 2024 să le aducă vești bune, așa cum nu au mai primit în ultima perioadă. Inclusiv soldații de pe front au vorbit despre cât de mult ar însemna pentru ei un succes contra României la debutul în turneul final. FANATIK este în Germania și vă transmite cele mai tari informații înainte și după România – Ucraina.

ADVERTISEMENT

Vadim Skicho este comentator sportiv, dar în prezent și-a pus meseria pe planul doi. Este înrolat în armata ucraineană și luptă împotriva Rusiei. Înainte de România – Ucraina, la Euro 2024, luni de la ora 16:00, a avut un mesaj special pentru jucătorii lui Rebrov.

“Mai departe de celebrarea fotbalului, fiecare eveniment este o oportunitate pentru a aminti oamenilor care este situația în Ucraina. De agresiunea la care suntem supuși de Rusia. Poate că meciul contra României va ajuta pentru a da populației o stare ceva mai bună. Măcar o perioadă.

ADVERTISEMENT

Mărturii de pe front înainte de România – Ucraina, la Euro 2024. Mesaje speciale pentru jucătorii lui Rebrov. Ce le-au transmis soldații

În condițiile absenței aproape totale a veștilor bune, a tensiunii generale, a pierderilor zilnice pe care le suferim, chiar sperăm la o victorie. Mai vrem și vești bune”, a explicat Vadim Skichko pentru EuroMaidan Press.

Hryhorii Hoidalo, membru în Brigada De Apărare 105, luptă pe frontul de la Harkov. A avut și el un mesaj special înainte de România – Ucraina, la Euro 2024: “În Ucraina, fotbalul este sportul numărul unu. Și noi încercăm să jucăm atunci când mai avem ocazia. Dar dacă ești aproape de linia de front este imposibil. Ar fi prea riscant ca atât de mulți soldați să se strângă într-un singur loc. Când suntem ceva mai departe de linia de front, mai jucăm”

ADVERTISEMENT

Lexus (n.r. – nume de cod) din Unitatea Specială Kondor, pilot de dronă în regiunea Donbas, a adăugat: “Pentru mine, ca soldat, Euro 2024 are o importanță foarte mare. Orice victorie ne dă moral pentru ceea ce ne așteaptă. Dar este și reversul medaliei. Am fi foarte dezamăgiți să vedem echipa Ucrainei că pierde fără luptă”.

Ucraina va juca împotriva Slovaciei în etapa a doua din grupa E de la Euro 2024. România are meci sâmbătă, contra Belgiei

România – Ucraina, prima partidă din cadrul grupei E de la Euro 2024, se joacă luni, de la ora 16:00, la Munchen. Tricolorii au călătorit cu trenul din Wurzburg, peste 500 de kilometri pentru a ajunge la acest joc. FANATIK este în Germania și vă oferă cele mai tari informații despre naționala României.

ADVERTISEMENT

Ucraina va mai juca vineri, tot de la ora 16:00, contra Slovaciei, iar miercuri 26 iunie va înfrunta Belgia, de la ora 19:00. România joacă în etapa a doua contra Belgiei, sâmbătă, de la ora 22:00, iar pe Slovacia o va înfrunta miercuri, 26 iunie, tot de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT
3,50 este cota BETANO pentru "X solist" la partida România - Ucraina
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Schimbări radicale la CFR. Românii scapă de coșmar
Schimbări radicale la CFR. Românii scapă de coșmar
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația