ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Naţionala Under 19 a României şi-a aflat adversarii de la Turul de Elită!

Elevii lui Adrian Boingiu, tehnicianul naţionalei Under 19, şi-au aflat adversarii pe care îi vor întâlni la Turul de Elită cel care asigură calificarea la Campionatul European din 2018.
Autor: Daniel Vlad | 06.12.2017 | 15:11
Naţionala Under 19 a României şi-a aflat adversarii de la Turul de Elită!

Naţionala U 19 a României s-a calificat la Turul de Elită după ce tricolorii au câştigat turneul din Grecia.  România a fost cap de serie la tragerea la sorţi, Echipa antrenată de tehnicianul Adrian Boingiu a câştigat grupa preliminară, după 2-1 cu Grecia, 2-1 cu Rusia şi 8-0 cu Gibraltar. La acest turneu cel mai bun fotbalist al echipei noastre a fost jucătorul lui Gică Hagi de la Viitorul, Alexandru Măţan.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma tragerii la sorţi selecţionata României a fost repartizată în Grupa a 4-a, alături de Ucraina, Suedia şi Serbia, în turul de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2018, potrivit tragerii la sorţi efectuate, miercuri, la Nyon. Meciurile respective urmează să se dispute în România, iar tricolorii noştri vor face tot posibilul să se califice la Campionatul European.

“Naţionala U 19 are o generaţie foarte bună!”

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, a comentat în zilele trecute performanţa obţinută de elevii lui Adrian Boingiu în Grecia. “Naţionala U 19 are o generaţie foarte bună, iar de aceşti copii trebuie să avem mare grijă. Noi am făcut o analiză şi ştim foarte bine ce avem de făcut. Nu s-a pus problema să vorbim despre nici un incident care ar fi avut loc în Grecia între Geolgău sau Vlad Dragomir.

ADVERTISEMENT

Revenid la meciurile pe care le vom disputa la Turul de Elită eu cred că nu trebuie să îl mâniem pe Dumnezeu. Trebuie să recunoaştem că am avut şansă, deoarece nu am picat cu Franţa, Germania, Italia, Portugalia, Anglia şi alte nume mai grele. Meciurile cred că le vom disputa mai mult ca sigur la Buftea şi Ploieşti, iar băieţii trebuie să porfite la maxium că vom juca acasă la noi”, a spus Stoichiţă.

Componenţa grupelor:

Grupa 1: Germania, Olanda, Norvegia, Scoţia;
Grupa 2: Macedonia, Anglia, Ungaria, Letonia;
Grupa 3: Cehia, Italia, Grecia, Polonia;
Grupa 4: România, Ucraina, Suedia, Serbia;
Grupa 5: Portugalia, Irlanda, Slovacia, Kosovo;
Grupa 6: Spania, Franţa, Belgia, Bulgaria;
Grupa 7: Danemarca, Austria, Turcia, Bosnia-Herţegovina;

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!