Fotbal international

Navas, sub comanda lui Ancelotti? Napoli îl vrea pe costarican

15.06.2018 | 10:39
Keylor Navas, sub comanda lui Ancelotti? Costaricanul e dorit la Napoli

Keylor Navas poate ajunge din această vară sub comanda lui Carlo Ancelotti. Napoli îl vrea pe portarul naţionalei Costarica, pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Pepe Reina la AC Milan. Navas ştie că are zilele numărate la Real Madrid din momentul în care a plecat omul care îl susţinea necondiţionat, antrenorul francez Zinedine Zidane.

Corriere dello Sport anunţă că Napoli este foarte interesată de serviciile lui Navas şi că noul antrenor, Carlo Ancelotti, s-a declarat de acord ca portarul costarican să intre sub comanda sa, considerându-l unul dintre primii zece jucător pe acest post din Europa.

Navas, sub comanda lui Ancelotti. Mai are şi varianta Premier League

Florentino Perez nu l-a înghiţit niciodată pe Navas la Real, pregătindu-i vară de vară valiza, dar cum mult doritul transfer al lui David De Gea nu s-a putut realiza, de fiecare dată Zidane a reuşit să îl păstreze, aşa cum îşi dorea, pentu că din punctul lui de vedere nu există goalkeeper mai bun decât Navas.

Keylor Navas, sub comanda lui Ancelotti? Madridul vrea să scape de el. Napoli are nevoie după plecarea lui Reina
Keylor Navas, sub comanda lui Ancelotti? Madridul vrea să scape de el

Acum însă i s-a arătat direct uşa, pentru că Real Madrid s-a înţeles cu AS Roma pentru brazilianul Alisson, de la AS Roma, pentru o sumă uriaşă, 75 milioane euro şi ideea de a juca în Serie A nu ar fi deloc rea. Însă şi Premier League e tentant, iar paradoxul ar putea face să ajungă la Liverpool, exact echipa cu care s-a bătut în finala Champions League din acest an.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri