Sporturi

Navratilova nu-i dă nicio șansă Simonei Halep la Wimbledon. Cine e favorita sa: „Va fi foarte greu de învins”

14.06.2019 | 19:44
Navratilova nui da nicio sansa Simonei Halep la Wimbledon Cine e favorita sa Va fi foarte greu de invins

Turneul de la Wimbledon bate la ușă, iar Martina Navratilova, de nouă ori campioană pe iarba de la Londra, și-a ales favorita pentru această ediție. Fosta mare sportivă nici măcar nu a menționat-o pe Simona Halep pe lista favoritelor.

Navratilova nu-i dă nicio șansă Simonei Halep la Wimbledon

Navratilova anticipează că Ashleigh Barty are șanse mari să triumfe și la Wimbledon după ce a făcut-o la Roland Garros. Martina este impresionată de jocul variat pe care australianca îl are de la revenirea în circuit. Navratilova mai spune că Barty se va lupta pentru trofeu cu Osaka, Serena și Kvitova.

„Revenirea sa în circuit este un câștig pentru tenisul profesionist. De când a redescoperit bucuria de a juca tenis, progesul său a fost constant. Barty a profitat de haosul care s-a petrecut la Paris, când marile favorite n-au reușit să ajungă în fazele superioare.

Simona Halep nu este pe lista lui Navratilova
Simona Halep nu este pe lista lui Navratilova

 Nu am nicio îndoială că Ashleigh este una dintre favorite la Wimbledon. Ținând cont de tot ceea ce a reușit la Paris, cred că la Londra se va descurca și mai bine. Australianca are o mulțime de variații în jocul său. Nu sunt multe jucătoare din circuit care se pot lăuda cu așa ceva.

Uitați-vă ce a reușit în cricket în timpul pauzei pe care a avut-o. Asta arată ce fel de atletă este, una grozavă. După succesul de la Paris, acum are moralul necesar pentru a se lupta pe iarbă cu oponente de calibru, precum Serena Williams, Naomi Osaka sau Petra Kvitova. Cred că Barty va fi foarte greu de învins la Wimbledon” – a spus Martina Navratilova.

Simona Halep nu s-a simțit niciodată bine pe iarbă. Are o semifinală la Wimbledon, însă o singură dată în carieră a ajuns într-o finală WTA pe această suprafață.