Stiri sportive

Navratilova, reacție incredibilă la scuzele Simonei Halep! S-a dat cu capul de masă

Autor: Gabriel Esanu | 09.07.2018 | 22:02
Navratilova, reacție incredibilă la scuzele Simonei Halep! S-a dat cu capul de masă
Martina Navratilova, reacţie haioasă la explicaţiile oferite de Simona Halep după eşecul cu Hsieh.

Navratilova, reacție incredibilă la scuzele Simonei Halep. Imediat după înfrângerea cu Su-Wei Hsieh, Simona Halep a dat vina, printre altele, pe starea de oboseală pe care a simțit-o la Wimbledon 2018. Americanca a ascultat declarațiile româncei în direct, la o emisiune la care era invitată, și s-a arătat extrem de surprinsă de argumente. Nedumerită, Martina Navratilova a dat cu capul de masă înainte de a-și expune părerea.

“A avut la dispoziție 3 săptămâni. În trecut, era doar una. Înțeleg că e mai dificil acum și că a jucat multe finale în ultima perioadă și cu România, bla, bla, bla… Dar ai trei săptămâni la dispoziție. Ia-ți una de pauză și apoi ești pregătită. Ar fi trebuit să fie relaxată, nu așa nervoasă”, a spus Martina Navratilova în timpul emisiunii de pe BBC.

Navratilova, reacție incredibilă la scuzele Simonei Halep. Românca rămâne lider mondial

O altă explicație pe care Simona Halep a dat-o, cu siguranță mai aproape de adevăra, este aceea că atitudinea ei nu a fost una profesionistă pe durata partidei cu Hsieh. Românca a condus cu 1-0 la seturi și, mai apoi, cu 5-2 în decisiv, dar nu a putut răspunde la forța de luptă a adversarei sale, locul 48 în ierarhia WTA. Chiar și așa, după această eliminare prematură, Simona Halep va rămâne lider în clasamentul WTA de după Wimbledon 2018, asta deoarece nici principalele ei rivale, Caroline Wozniacki și Sloane Stephens, nu au reușit să se descurce mai bine.

Navratilova, reacție incredibilă la scuzele Simonei Halep
Simona Halep nu a reuşit să treacă de prima săptămână la Wimbledon 2018, deşi a dominat clar în primele două runde.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!