Carousel hot news

Navratilova nu îl mai vrea pe Fognini. “Să fie exclus de la turneele de Grand Slam”

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova a cerut excluderea definitivă a lui Fabio Fognini de la turneele de Grand Slam, după ce italianul a jignit-o pe Louise Engzell, arbitru de scaun la...
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.09.2017 | 09:53

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova a cerut excluderea definitivă a lui Fabio Fognini de la turneele de Grand Slam, după ce italianul a jignit-o pe Louise Engzell, arbitru de scaun la meciul pierdut de acesta în primul tur de la US Open.

“Fognini trebuie descalificat de la toate turneele de Grand Slam. Nu ar trebui să mai joace. Jucătorii primesc mulţi bani şi ar trebui să aibă mai mult respect”, a declarat Navratilova, după ce Fognini a jignit-o pe Engzell la meciul cu compatriotul său Stefano Travaglia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Navratilova vrea excluderea lui Fognini de la turneele de Grand Slam. De unde a pornit scandalul

Soţul Flaviei Pennetta şi-a cerut scuze pe Twitter în urma acestui incident, dar a mai avut un conflict cu jurnalistul Ubaldo Scanagatta. “O să îţi sparg acel telefon în cap! Scrie în continuare, imbecilule! Idiotule!”, i-a spus Fognini jurnalistului care a anunţat suspendarea jucătorului înainte ca decizia să fie anunţată oficial. Ancheta în acest caz continuă, iar italianul ar putea primi o amendă suplimentară de până la 250.000 de dolari.

Fabio Fognini a fost suspendat de la US Open în urma acestui incident. El fusese eliminat în primul tur la simplu, dar era calificat în turul trei al probei de dublu, alături de compatriotul său Simone Bolelli. Cei doi au fost retraşi din competiţie ca urmare a suspendării lui Fognini. Fabio Fognini a fost amendat cu 27.500 de dolari din cauza comportamentului nesportiv de la Wimbledon 2014, cea mai mare penalizare din istoria competiţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!