Life

Năzdrăvanul prinț George, din nou în centrul atenției. Ce a făcut în drum spre biserică

Prințul George a ajuns din nou în centrul atenției. Imaginile surprinse de presa internațională sunt de senzație și confirmă personalitatea puternică a acestuia.
26.12.2022 | 08:52
Nazdravanul print George din nou in centrul atentiei Ce a facut in drum spre biserica
Prințul George a refuzat să îl țină de mână pe tatăl său în ziua de Crăciun. Sursă foto: Sky News, LPP / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul George s-a numărat printre membrii familiei regale care au participat la slujba de la biserica St Mary Magdalene din dimineața de Crăciun.

Prințul George a refuzat să îl ia de mână pe tatăl său, William

Băiețelul de doar nouă ani părea hotărât să demonstreze că s-a maturizat și a devenit un membru matur al familiei regale, deoarece a refuzat în mod politicos să ia mâna tatălui său în drumul spre biserică.

ADVERTISEMENT

William și Kate Middleton nu au avut însă nimic de comentat despre gestul său.

Aceasta este a doua oară când tânărul prinț apare în public, în Sandringham, în ziua de Crăciun.

George a apărut prima oară la plimbarea din ziua de Crăciun în 2019, când a fost, de asemenea, în compania surorii sale, prințesa Charlotte.

ADVERTISEMENT

După slujba din acel an, el s-a oprit să vorbească cu unii dintre fanii care stăteau la coadă pentru a-i vedea pe membrii familiei regale în afara capelei.

Prințesa Charlotte, extrem de încrezătoare

În timp ce George părea mai timid decât astăzi, Charlotte părea deja încrezătoare și chiar a mers să îi îmbrățișeze pe binevoitorii regali, după ce a primit în dar un flamingo gonflabil roz.

ADVERTISEMENT

Înainte de ziua de 25 decembrie 2022, prințul George a mai fost văzut în public 15 decembrie, când s-a alăturat părinților și surorii sale pentru un eveniment special la Westminster Abbey.

Menționăm faptul că serviciul de colinde” Împreună de Crăciun” a fost televizat în Ajunul Crăciunului de către ITV1, iar în imagini se putea vedea cum o mulțime de oameni s-au adunat la Sandringham încă de la primele ore ale dimineții pentru a încerca să îi zărească pe regaliștii lor favoriți.

ADVERTISEMENT

Un cuplu a declarat pentru Sky News că a plecat de acasă la ora 4 dimineața pentru a încerca să prindă cel mai bun loc de vizionare.

Publicul, încântat să îi vadă pe membrii Familiei Regale

Aceștia au fost încântați să vadă că și Prințul Louis a fost prezent la slujba publică de Crăciun. Prințul Andrew a fost, de asemenea, văzut la reuniunea de familie, într-o apariție publică rară, în timp ce Regele Charles a condus procesiunea regală în biserica St Mary Magdalene, fiind însoțit de regina consort.

Acesta este primul an în care Regele Charles găzduiește adunarea tradițională a familiei regale la moșia din Norfolk de la moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață la începutul lunii septembrie.

Menționm că Regina Elisabeta a II-a a găzduit 32 de Crăciunuri la Sandringham, dar a fost nevoită să își anuleze festivitățile anuale din 2020 și 2021 din cauza pandemiei, arată Express.

Tot în acest an, Regele Charles a înregistrat prima sa transmisiune de Crăciun pe 13 decembrie în Capela St George de la Castelul Windsor, unde regretata Regina Elisabeta a fost înmormântată în septembrie.

După slujba de 45 de minute, regele și regina consort, împreună cu prințul și prințesa de Wales și copiii lor, au vorbit cu mulțimea.

De asemenea, nu puțini au fost cei care au adus cadouri de Crăciun pentru Familia Regală.

Menționăm că atât pentru prințesa Charlotte, cât și pentru prințul George, viața în Familia Regală nu e una chiar atât de ușoară. Cei doi au de respectat nenumărate reguli, încă de la o vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT