Life

Năzdrăvanul prinț Louis i-a dat din nou bătăi de cap lui Kate Middleton, la Jubileul Reginei. Băiețelul i-a pus mâna la gură mamei sale

Prințul Louis a fost, de departe, vedeta numărul unu de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a! Imaginile cu băiatul ducesei Kate Middleton au împânzit internetul, făcând deliciul publicului.
06.06.2022 | 12:07
Nazdravanul print Louis ia dat din nou batai de cap lui Kate Middleton la Jubileul Reginei Baietelul ia pus mana la gura mamei sale
Prințul Louis, noi imagini virale alături de mama lui, Kate Middleton, la Jubileul Reginei. Foto: pagesix.com/ Instagram Daily Mail
ADVERTISEMENT

Au apărut noi ipostaze amuzante în care Prințul Louis a fost surprins în cadrul unui eveniment din seria celor dedicate Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Prințul Louis, din nou în centrul atenției la Jubileul Reginei Elisabeta

Kate Middleton, mama băiatului, a fost nevoită să îl oprească după ce i-a pus mâna la gură. Micuțul nu s-a putut astâmpăra. Năzdrăvanul a făcut glume inclusiv pe seama ei.

ADVERTISEMENT

Prințul în vârstă de 4 anișori a manifestat un comportament mai puțin protocolar în timp ce urmărea Concursului Jubileului de platină duminică, 5 iunie 2022.

Ducesa a încercat în cel mai politicos mod cu putință să îi spună fiului ei că nu este frumos ce face. Evident, acesta nu a ascultat-o din prima. Maimuțărelile lui i-a cucerit pe toți, cu toate că a provocat câteva situații stânjenitoare pentru soția lui William.

ADVERTISEMENT

Băiatul, extrem de gălăgios, a făcut o serie de fețe. A scos limba și și-a pus degetul cel mare la nas, realizând un adevărat număr de comedie în tribună.

La un moment dat, Louis părea să arunce o pernă, clipă în care Kate s-a văzut nevoită să fie ceva mai fermă. Comportamentul lui Louis a atras și atenția lui Mike Tindall, soțul verișoarei lui William, Zara.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de rugby i-a atras atenția lui Louis, spunându-i în glumă că îl vede și că se aștepta să fie un băiețel bun, notează Pagesix.com.

18 milioane de britanici au sărbătorit în stradă

Louis a arătat după câteva episoade de exuberanță că poate fi și un exemplu pentru alți copii. I-a sărutat mâna mamei sale și a stat cuminte, pentru câteva minute, în poalele bunicului său, Prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Louis acaparează atenția presei. Recent, în cadrul unei ”defilări” a avioanelor, micuțul era extrem de deranjat de zgomotul produs de aparatele de zbor. Și-a pus mâna la urechi și a țipat. A arătat că îl deranjează foarte tare agitația creată în jurul său, imaginile cu acesta viralizându-se.

Festivitățile organizate cu ocazia Jubileului de Platină au marcat anul acesta cea de-a 70-a domnie a Reginei Elisabeta în fruntea tronului. Evenimentele dedicate Reginei și a celor care au făcut sacrificii pentru unitatea Regatului Marii Britanii au avut loc în mai multe orașe de pe insulă.

Potrivit estimărilor neoficiale, Jubileul a fost celebrat, în stradă, de peste 18 milioane de britanici.

ADVERTISEMENT