Carousel hot news

N’Doye a fost “CÎINE”: “Şi ce dacă AM RATAT penalty-ul!?”

Ousmane N'Doye nu regretă penalty-ul ratat la scorul de 1-0 pentru Târgu Mureş. Senegalezul a privit cu detaşare momentul care putea să închidă jocul şi să aducă prima surpriză a noii...
10.08.2014 | 00:09
N'Doye a fost

Ousmane N’Doye nu regretă penalty-ul ratat la scorul de 1-0 pentru Târgu Mureş. Senegalezul a privit cu detaşare momentul care putea să închidă jocul şi să aducă prima surpriză a noii ediţii de campionat.

Fostul jucător al lui Dinamo a fost primit cu ropote de aplauze de către fanii din “Groapă”, însă mijlocaşul a precizat că trecutul a fost uitat. “Nu s-a întîmplat nimic special de am ratat! Ambele echipe meritau victoria, s-a jucat frumos. A fost un meci contra fostei mele echipe, dar oriunde voi fi eu voi da tot pentru formaţia la care joc. Şi dacă am ratat 11 metri, ce?! Nu sînt primul jucător care a ratat penalty, nu mai am ce să fac. Mergem acasă şi uităm”, a declarat N’Doye pentru LookTV.

“Numai cine nu bate nu ratează! În România se vorbeşte despre astfel de lucruri, că dacă am jucat eu acolo… Numai aici se poate! Mergeţi în străinătate să vedeţi că e cu totul altfel. Păi Drogba cînd a ratat împotriva lui Chelsea, ce s-a întîmplat? Arbitrajul a fost foarte bun, pînă mi-a dat mie cartonaş roşu“, a declarat senegalezul la finalul partidei.

VEZI VIDEO AICI CU ELIMINAREA ŞI PENALTY-UL RATAT DE N’DOYE!

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASA TARGU MURES,LIGA 1 (9.08.2014)

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri