N’Doye, destinaţie surpriză! Show la prezentarea mijlocaşului: “Revitalizăm viaţa de noapte din oraş!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
12/08/2016, 14:15
N’Doye, destinaţie surpriză! Show la prezentarea mijlocaşului: “Revitalizăm viaţa de noapte din oraş!” GALERIE FOTO

UPDATE 12.08, ora 14.15/ Senegalezul Ousmane N’Doye a ajuns la un acord comun cu oficialii de la CNS Cetate Deva, cu care a şi semnat deja o înţelegere scrisă.

“Nu va fi cel mai scump jucător de la Cetate Deva. Omul a venit, e la final de carieră şi vrea să se stabilească aici, pentru a ajuta clubul. Pe lîngă faptul că vom revitaliza fotbalul la Deva, cred că venirea lui N’Doye o să revitalizeze şi cluburile şi viaţa de noapte în municipiu”, a glumit viceprimarul Devei, Răzvan Mareş.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ousmane N’Doye este pe punctul de a semnat cu o echipă din Liga a III a după ce ultima dată a fost sub contract cu cei de la ASA Tîrgu Mureş.

Este vorba despre CNS Cetatea Deva care vrea să facă transferul sezonului.

Mijlocaşul a mai jucat la formaţii ca FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari şi ASA Târgu Mureş. Din această vară echipa CNS Cetate Deva a reuşit să îl mai achiziţioneze şi pe Andrei Vaştag.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×