Cele mai citite

“Ne bazăm pe fanii Braziliei” şi “Messi, blocat ca Ronaldo”

Echipa naţională a Germaniei a organizat azi o conferinţă de presă în care unicul subiect discutat, aşa cum era şi logic, a fost meciul pentru trofeu cu Argentina. Conduşi de secundul Hansi...
10.07.2014 | 19:14

Echipa naţională a Germaniei a organizat azi o conferinţă de presă în care unicul subiect discutat, aşa cum era şi logic, a fost meciul pentru trofeu cu Argentina. Conduşi de secundul Hansi Flick, Miro Klose şi Benedikt Howedes au discutat despre finala Cupei Mondiale, iar temele principale au fost fanii, Messi şi munca în echipă. Mai jos, aveţi reacţiile complete ale celor trei.

Hansi Flick:

hansi flick

Jucătorii sînt foarte pregătiţi, abia aşteptăm să întîlnim o nouă echipă din America de Sud. Fiecare a putut să se antreneze, fie că pe bicicletă, pentru recuperare, sau pe teren. Ne bazăm pe suportul fanilor brazilieni. Reacţia pe care am primit-o de la ei încă de la finalul meciului e uimitoare“.

Miroslav Klose:

klose

Pentru mine, nu a fost niciun moment special în mod deosebit. Savurez fiecare clipă pe care o petrec pe teren alături de echipă. Ar fi extraordinar ca Muller să cîştige Gheata de Aur a turneului, dar, cum a mai spus şi el, are deja una“.

Benedikt Howedes:

howedes

În afara lui Mirko, pentru noi toţi ceilalţi este prima finală de Mondial şi abia o aşteptăm. Între Argentina şi Olanda a fost un meci tactic. Fiecare echipă s-a concentrat să nu îi ofere şanse să marcheze celeilalte. Messi este cu siguranţă unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, dar aşa cum am spus şi despre Ronaldo, trebuie să ne luptăm cu el ca echipă. Avem multă calitate, dar trebuie s-o exploatăm. Lucrurile nu se vor întîmpla de unele singure. E nevoie de multă, multă muncă. Tocmai de aceea, atunci cînd tragi tare, te mai alegi şi cu un ochi vînăt, ca mine

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri