Carousel hot news

“Ne dorim un loc cît mai sus în clasament, chiar un loc de cupe europene!”

Fotbalistul lui ASA Tîrgu Mureş, Dorin Goga a vorbit despre evoluţia echipei sale şi speră la o calificare în cupa europeană....
07.01.2015 | 21:59
ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui ASA Tîrgu Mureş, Dorin Goga a vorbit despre evoluţia echipei sale şi speră la o calificare în cupa europeană.

“Cred că ne-am îndeplinit obiectivul iniţial, salvarea de la retrogradare nu mai este o problemă. Fiecare ne dorim un loc cît mai sus în clasament, chiar un loc de cupe europene. Cu toţii ne dorim acest lucru. Trebuie să gîndim totul pas cu pas. Nu ştiu dacă Steaua este campioană, va fi greu să o ajungă cineva, dar nu imposibil”a spus Dorin Goga pentru stiridesport.ro.

El a comentat şi schimbările de la ASA Tîrgu Mureş. “Domnul Ciobotariu este un antrenor tânăr, care vine cu entuziasm. Sperăm să facem treabă bună împreună. M-a surprins puţin plecarea lui Daniel Stanciu din conducere, avînd în vedere că avem un lot puternic. Îi urăm baftă la noua echipă. Noi mergem mai departe la Mureş”, a spus jucătorul.

ADVERTISEMENT

Acesta speră să reuşească să se transfere la o echipă din străinătate.“Oferte concrete nu au fost, doar anumite discuţii cu impresari. Oricum, mai am 6 luni de contract cu Târgu Mureş şi vreau să-l respect. Îmi place acolo, sunt aproape şi de casă, am avut un parcurs bun. Un transfer ulterior în străinătate îţi dă liniştea necesară să joci. Am fost contactat de Dinamo, însă cea din Tibilisi, fosta mea echipă. Nu s-a concretizat nimic până acum. Referitor la Universitatea Cluj, nu pot să spun că nu mi-aş mai dori să joc în echipa oraşului meu. Vreau să mă întorc acasă, dar am contract cu Mureşul”, a conchis Goga.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri