Fetele, ÎN DELIR! “Ne-am dus PESTE ele, le-am închis gura”

Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
12/12/2013, 23:23
Fetele, ÎN DELIR! “Ne-am dus PESTE ele, le-am închis gura”

Naţionala de handbal a României a învins Ungaria, scor 21-17, la Campionatul Mondial din Serbia (VEZI AICI DETALII, CLASAMENTUL ŞI CARE SÎNT ŞANSELE DE A TERMINA PE LOCUL 1). Fetele lui Tadici au reuşit o repriză secundă senzaţională, reuşind să se desprindă pe final. Următoarea partidă a “tricolorelor” va fi contra Cehiei, vineri seară.

“Ne-am dorit enorm să cîştigăm acest meci. Am avut ambiţie şi nu am cedat pe final. Ne-am apărat foarte bine, ne-am dus peste ele şi ne-am desprins. Este o victorie importantă, dar mai avem mult pînă departe”, a spus Aurelia Brădeanu pentru Dolcesport.

“O victorie pentru publicul minunat care ne-a susţinut. Le-am închis gura celorlalţi suporteri. Am auzit fluierăturile contra noastră şi asta m-a ambiţionat”, a spus Oana Manea.

“Ne bucurăm că am obţinut o victorie frumoasă şi că am umplut inimile celor care ne-au văzut aici şi la televizor. Pentru astfel de meciuri ne pregătim. Urmează meciul cu Cehia. Acum ne bucurăm, dar după somn ne vom gîndi la jocul de mîine. Vom petrece bătrîneşte în seara asta, cu recuperare”, a spus Paula Ungureanu.

“Sînt bucuros, echipa a reuşit să-şi facă planul. A fost un meci superb şi mă bucur mult că echipa s-a calificat mai departe. S-a văzut cît a contat că am avut şi jucătoare mai tinere, pe care Ungaria nu le-a cunoscut. Acum, este important să cîştigăm şi cu Cehia, pentru a avea o poziţie cît mai bună în clasamentul final al grupei, care ne-ar facilita o adversară cît mai accesibilă în optimi şi, de ce nu?, să calculăm şi culoarul mai departe în sferturi”, a declarat preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, pentru Mediafax.

“Eu mă bucur pentru România şi pentru sportul românesc. Cel mai mult mi-a plăcut Paula Ungureanu, evident, dar m-am bucurat şi pentru Cristina Neagu, pentru revenire”, a spus Carmen Tocală, secretarul de stat în MTS.

“Evident că vom avea grijă ca orice performanţă să fie răsplătită. Efortul lor va fi răsplătit, de asta nu se îndoieşte nimeni. Important este ca fetele să ajungă cît mai sus, poate chiar în finală”, a spus Nicolae Bănicioiu, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Închide ×