Carousel hot news

Vedetele s-au dat LOVITE: “Dacă ne saltă şi pe noi?”

Descinderea DIICOT la sediul Petrolului, care s-a lăsat cu reţinerea patronului Dan Capră, a stîrnit panică la clubul din Ploieşti. Starea de incertitudine se propagă rapid în vestiar şi,...
29.11.2014 | 14:49
Vedetele s-au dat LOVITE:

Descinderea DIICOT la sediul Petrolului, care s-a lăsat cu reţinerea patronului Dan Capră, a stîrnit panică la clubul din Ploieşti. Starea de incertitudine se propagă rapid în vestiar şi, conform surselor FANATIK.RO, mai mulţi fotbalişti ai “lupilor” se tem să nu fie arestaţi!

La cîteva zile după arestarea lui Dan Capră, numărul jucătorilor de la antrenamentele Petrolului s-a subţiat considerabil. Mai mulţi, toţi străini, au anunţat că au unele probleme medicale şi că nu se pot antrena normal! În realitate însă, aceştia, printre care se numără căpitanul Geraldo, Alcenat, Gerson sau Nepomuceno, nu s-au prezentat la antrenament din cauza fricii de a fi arestaţi! “Nu înţelegem nimic din ce se întîmplă! Noi am venit aici ca să luăm trofee, să jucăm fotbal, să cîştigăm bani pentru familii! Acum vedem patronul arestat. Noi ce facem? Dacă ne saltă şi pe noi? Ne e frică de puşcărie!”, s-au plîns fotbaliştii apropiaţilor conform surselor FANATIK.RO.

rps1208-660x471

Petrolul va intra în insolvenţă

Situaţia grea prin care trece clubul, care se pare că are un deficit de peste 15 milioane de euro, i-a determinat pe oficiali să ia o decizie care este foarte aproape să aducă echipa ploieşteană în colaps! Astfel, conform surselor FANATIK.RO, vineri a avut loc o şedinţă la sediul clubului, la care au luat parte oficialii clubului, dar şi persoane din cadrul Primăriei, care au ajuns la concluzia că pînă la finalul turului trebuie depuse actele necesare demarării procesului de insolvenţă! Astfel, “lupii”, care în prezent se află pe locul trei în clasament, nu vor avea drept de participare în Cupele Europene în sezonul 2015 – 2016!

Geraldo şi Alcenat au jucat 90 de minute în ultima partidă din Liga 1, împotriva lui ASA Tîrgu Mureş, iar Nepomuceno a intrat toată repriza a doua pe teren

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri