Pariuri sportive

Finalul unui vis! România a fost UMILITĂ în sferturile de finală!

România a fost învinsă de Rusia în sferturile Campionatului European de futsal, scor 0-6, într-un meci în care tricolorii nu au avut nici o şansă....
03.02.2014 | 23:00
Finalul unui vis Romania a fost UMILITA in sferturile de finala
ADVERTISEMENT

România a fost învinsă de Rusia în sferturile Campionatului European de futsal, scor 0-6, într-un meci în care tricolorii nu au avut nici o şansă.

După doar 10 minute scorul era deja 3-0 pentru ruşi, iar pînă la final scorul s-a dublat. România rămîne cu un sfert de finală, dar şi cu jocul frumos prestat în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

*****************************************************************

Luni, începînd cu ora 21:30, se joacă sfertul de finală dintre România şi Rusia, de la Campionatul European de futsal. Adversara tricolorilor este favorită, fiind una dintre cele mai puternice echipe de la acest turneu.

România s-a calificat de pe locul 2, după ce a învins Belgia cu 6-1 şi a pierdut cu Ucraina, scor 0-1. Tricolorii ar fi putut scoate mai mult din partida pierdută, însă mingea nu a vrut să intre în poartă, lovind bara de 3 ori.

ADVERTISEMENT

Bookamakerii nu ne dau nici o şansă, oferind pentru victoria Rusiei cota 1,14. Un succes al României este cotat cu 14,00.R

*************************************************************

România a pierdut duelul cu Ucraina scor 0-1, însă şansele de calificare în sferturile Campionatului European sînt intacte.

ADVERTISEMENT

Tricolorii au primit gol cu 3 minute înaintea pauzei, iar în partea secundă a jocului am avut două şanse mari de gol, însă ambele s-au oprit în bară.

România ocupă tot locul 1 în acest moment, la egalitate cu Ucraina, însă cu un meci în plus. În cazul în care Belgia oferă surpriza şi bate naţionala Ucrainei, România poate cîştiga grupa.

ADVERTISEMENT

Clasament

1. România 3p (6-2)
2. Ucraina 3p (1-0)
3. Belgia 0p (1-6)

**********************************************************************************************

România a debutat cu dreptul la Campionatul European de Futsal, , cîştigînd primul meci al grupelor, scor 6-1, contra Belgiei.

În urma acestei victorii, naţionala tricoloră este ca şi calificată în sferturile competiţiei. Joi, începînd cu ora 19:30, România joacă cel de-al doilea meci din grupă, contra Ucrainei, cîştigătoarea urmînd să termine pe locul 1.

România: Iancu – Şotîrcă, F. Matei, Lupu, Gherman

Rezerve: Grigoraş, Ignat, Movileanu, Al- Ioani, M. Matei. Răducu. Stoica. Manya, Szocs

ADVERTISEMENT