Carousel hot news

Declaraţia FABULOASĂ a lui Adi Popa! Mai flatant de atît nu se poate!

"Am demonstrat că am meritat victoria, mai ales că am avut numeroase ocazii. Sper ca la finalul campionatului să ne bucurăm din nou. Din punctul meu de vedere, cele trei puncte la care ne-am...
Autor: Mircea Dominte | 18.02.2014 | 20:31
Declaraţia FABULOASĂ a lui Adi Popa! Mai flatant de atît nu se poate!

“Am demonstrat că am meritat victoria, mai ales că am avut numeroase ocazii. Sper ca la finalul campionatului să ne bucurăm din nou. Din punctul meu de vedere, cele trei puncte la care ne-am distanţat nu schimbă cu nimic situaţia din vîrful clasamentului. Noi vom juca la victorie fiecare meci, pentru că aşa e normal. Ne prieşte sistemul astă nou. Chipciu pasă de gol azi, cu Chiajna două goluri. Eu acum am marcat, iar cu Concordia am pasat decisiv. Sănmărtean pictează pe teren. În fotbal nu există orgolii, eu nu încerc decît să-mi fac treaba cît mai bine. Singurul dezavantaj că vom juca cu Dinamo pe Ghencea este faptul că nu vom avea un număr la fel de mare de suporteri ca pe Naţional Arena. Cred că lupta pentru titlu va fi încinsă pînă la final, cu toate că mi-ar plăcea să ne distanţăm”, a declarat Adi Popa la finalul meciului.

“Din punct de vedere al atmosferei nu este mare diferenţă între fotbalul din Germania şi cel din România. Chiar nici ca joc. Steaua a bătut azi pentru că noi am avut prea puţină încredere în noi. Am fi putut scoate ceva dacă abordam altfel meciul. Steaua ca echipă joacă foarte bine, se vede că sînt uniţi, că aleargă unul pentru altul. În România am venit să joc fotbal, mă obişnuiesc şi cu viaţa, nu e problemă. Sînt convins că vom creşte de la meci la meci, vom fi mai uniţi, mai buni. Trebuie să evităm retrogradarea“, a declarat şi Max Nicu după partidă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!