Life

Nea Mărin revine la Antena 1. Ce vedete participă la “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!” și când începe emisiunea

Nea Mărin revine, din 6 decembrie, la Antena 1. Multe vedete din showbiz vor participa alături de celebrul dansator la emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”
03.12.2021 | 13:39
Nea Mărin prezintă la Antena 1 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

După șapte sezoane în care a adus zâmbetul pe buze publicului telespectator, a ajutat mulți oameni și le-a pus la punct pe vedetele din România, în stilul său caracteristic, Nea Mărin aduce, începând cu luna decembrie, o nouă emisiune la Antena 1.

Din șase decembrie, în fiecare seară de luni, marți și miercuri, începând cu ora 20:30, Nea Mărin prezintă un nou sezon al emisiunii ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”

ADVERTISEMENT

Nea Mărin prezintă ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”, la Antena 1

Deși show-ul se numește puțin altfel față de ceea ce s-a văzut până acum pe micul ecran, acțiunea este asemănătoare: vedetele muncesc în folosul unor oameni sau comunități, sub atenta supraveghere a lui Nea Mărin. Totul ca finalul să aducă o petrecere românească.

Pentru realizarea acestei emisiuni, care s-a pus pe pauză după ce Nea Mărin s-a infectat cu COVID-19, moderatorul și invitații săi, alții de la săptămână la săptămână, au bătut țara în lung și în pat, au cunoscut o mulțime de români, fiecare cu tradițiile locului, au muncit, dar s-au și bucurat pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după Poftiţi prin ţară!, cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş.

Am bătut ţara de la un capăt la celălalt şi fiecare săptămâna se va încheia cu un lucru extraordinar, cu ceea ce mă reprezintă pe mine – un târg ca pe vremurile când eram eu copil. Vorbim de un târg adevărat, organizat la marginea satului, la care am invitat toţi meşterii populari locali”, a declarat Nea Mărin, conform unui comunicat emis de Antena 1.

ADVERTISEMENT

”O să mă vedeţi în rol de primar”

Noutata sezonului este faptul că celebrul dansator va avea la ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!” rolul de primar în fiecare zonă în care va ajunge. Astfel va putea pune în aplicare toate planurile pe care le are cu celebritățile care îl vor ajuta în show.

”De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a mai declarat celebrul dansator.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, colegii lui Nea Mărin

Și nu în ultimul rând, așa cum s-a întâmplat în fiecare sezon al emisiunii, alături de Nea Mărin îi vom vedea și pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi vor fi consilierii dansatorului, doar că, așa cum au făcut mereu, mai mult vor încurca treburile decât să ajute.

”De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”, a completat vedeta de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT