News

Nea Marin are COVID-19! Filmările la ”Poftiți, vă rog”, întrerupte

04.09.2020 | 20:06
Nea Marin are COVID19 Filmarile la Poftiti va rog intrerupte
Nea Marin are COVID-19! Filmările la ”Poftiți, vă rog”, întrerupte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți, vă rog”, a fost depistat cu noul tip de coronavirus. Prezentatorul în vârstă de 61 de ani a confirmat vestea tristă, precizând că filmările pentru show-ul de la Antena 1, de anul viitor, au fost suspendate din cauza virusului.

Vedeta nu este singura persoană infectată cu COVID-19 pentru că și alți doi membrii ai echipei de producție au fost diagnosticați cu boala. Este vorba de persoana care se ocupă de cazări și unul dintre operatori. În total, este vorba de trei persoane confirmate cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Concret, nea Marin a fost depistat pozitiv la Techirghiol, acolo unde se afla de numai câteva zile pentru a turna noul sezon al emisiunii unde este amfitrion.

Nea Marin are coronavirus. Emisiunea unde este gazdă, suspendată

Potrivit libertatea.ro, întreaga echipă a intrat în autoizolare, la numai trei zile de când începuseră filmările pentru emisiunea care urmează să apară pe post în 2021. În momentul de față, filmările au fost întrerupte și nu se știe când se vor relua.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai precizează că printre vedetele care au însoțit echipa de la Antena 1 se numără cântăreții Speak și Ștefania, dar și unul dintre foștii concurenți „Chefi la cuțite”, și anume Zani.

Așadar, în momentul de față emisiunea de la Antena 1 a fost sistată, la fel cum s-a întâmplat și în cazul show-ului „Te cunosc de undeva!” unde mai multe vedete au ajuns în spital după ce s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că, la momentul respectiv Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost diagnosticați cu COVID-19, filmările pentru emisiune fiind suspendate o perioadă destul de lungă de timp.

Acces Direct, închisă o perioadă tot din cauza virusului din China

„Te cunosc de undeva!” și „Poftiți, vă rog” nu sunt singurele emisiuni de la Antena 1 care s-au confruntat cu cazuri de coronavirus. La rândul său, show-ul prezentat de Mirela Vaida a fost scos din grilă o perioadă după ce Veronica Și Viorel Stegaru au aflat că au boala.

ADVERTISEMENT

„Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de «contacți direcți» și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale”, anunța în urmă cu aproximativ două luni prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT