Life

Nea Mărin și fiica sa, Larisa, încercați greu de pandemie. Cum au reușit cei doi să-și țină școala de dans deschisă

Pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile de activitate, mai ales pe cele în care s-a lucrat cu publicul. Încercați au fost și Nea Mărin și Larisa. Cei doi au reușit cu greu să își țină școala de dans deschisă.
26.12.2021 | 19:00
Nea Marin si fiica sa Larisa incercati greu de pandemie Cum au reusit cei doi sasi tina scoala de dans deschisa
ADVERTISEMENT

Toată munca de zeci de ani de zile a celor doi, din 2020, atunci când România a început să se lupte cu pandemia de coronavirus, a fost la un pas de a se duce pe apa sâmbetei.

Pandemia i-a afectat pe Marin și Larisa Barbu

Nea Mărin și Larisa au pus bazele unui școli de dans, care în perioada pandemică a fost închisă, și-a desfășurat cursurile în mediul online, ulterior reușind cu greu să se întâlnească fizic cu elevii lor.

ADVERTISEMENT

Larisa Barbu mărturisește că doar cu ajutorul fizic și moral al tatălui ei a reușit să treacă peste acești doi ani de restricții.

Dansatoarea mărturisește că nu le-a fost ușor să implementeze la școala de dans, care împlinește la anul 22 de ani de activitate, toate condițiile de a evita infectarea copiilor și adulților cu noul coronavirus, însă au avut parte de cursanți înțelegători, care s-au supus săptămânal testării.

ADVERTISEMENT

”E foarte ușor să distrugi o muncă pe care ai susținut-o și ai construit-o așa de greu. Se pierde foarte repede”, a menționat Larisa Barbu, fiica celebrului dansator, conform SpyNews.

Nea Mărin, recunoscător părinților și soției

Nea Mărin și fiica sa, Larisa, nu mai au nevoie de vreo prezentare, talentul artistic este cel care i-a ajutat să își facă un nume în lumea folclorică.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns cunoscuți datorită dansurilor folclorice pe care le pun în scenă, a grupelor de toate vârstele pe care le antrenează, dar și a emisiunilor TV în care apare Nea Mărin.

Însă, pentru că acum se bucură de un real succes atât la școala sa de dans, cât și în televiziune, privind în urmă, la toate sacrifiicle făcute, Nea Mărin mărturisește că este astăzi omul aplaudat de români datorită celor care l-au crescut și educat, dar și datorită soției sale. 

ADVERTISEMENT

Femeia care îi este aproape de mai bine de patruzeci de ani și care l-a făcut tată a două fete, Larisa fiind cea care i-a călcat pe urme la capitolul talent artistic.

Dacă nu aveam educația asta, probabil astăzi eram prin sat cioban. Dacă nu era soția mea, eu nu eram astăzi ceea ce sunt, a avut grijă de mine să duc cât pot meseria asta”, a declarat Nea Mărin.

 

ADVERTISEMENT
Tags: