Life

Nea Mărin iese la pensie. Alex Leonte a spus ce va face unchiul său în viitor

Nea Mărin a luat o decizie radicală, astfel că va ieși la pensie. Alex Leonte a dezvăluit ce planuri are unchiul său în continuare.
21.05.2023 | 20:57
Nea Marin iese la pensie Alex Leonte a spus ce va face unchiul sau in viitor
Nea Mărin iese la pensie, iar nepotul său, Alex Leonte, a dezvăluit ce planuri are. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, a dezvăluit că acesta va ieși la pensie. Deși a depus deja dosarul de pensionare, coregraful nu are de gând să renunțe la munca sa prea curând.

Nea Mărin iese la pensie. Ce a dezvăluit nepotul său, Alex Leonte

Mulți români îl apreciază pe Nea Mărin pentru emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului sau cele în care a fost jurat, însă îndrăgitul coregraf a luat o decizie importantă.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de Alex Leonte, nepotul coregrafului. Se pare că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare, având și vârsta necesară pentru acest lucru, adică 65 de ani.

Cu toate acestea, coregraful este o persoană activă, așa că ieșirea la pensie nu-l va opri din a-și continua munca. Nepotul său nu a spus dacă va continua să mai apară în emisiuni TV, însă cert este că nu are de gând să stea acasă.

ADVERTISEMENT

“El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK.

E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem”, a declarat Alex Leonte pentru ego.ro.

Ce stil de viață are Nea Mărin

Nea Mărin reușește să se mențină într-o formă maximă datorită faptului că are un stil de viață sănătos. Realizatorul TV a dezvăluit, acum ceva timp, ce alimente consumă cel mai des. De asemenea, acesta a menționat și care sunt produsele care nu fac parte din dieta sa.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că are grijă la ceea ce mănâncă, Nea Mărin face și mișcare în mod regulat. Are mesele la ore fixe, iar în dieta sa se regăsesc multe fructe și legume. De 20 de ani, acest nu mai mănâncă deloc carne de porc.

“De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe.

În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00. Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine.

De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni…”, a explicat Nea Mărin acum ceva timp, pentru Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: