Life

Nea Marin, în lacrimi în emisiunea de la Antena 1: ”M-ați făcut să îmi amintesc de copilărie”

Nea Marin, emoționat în show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Ce amintiri i-a trezit un moment difuzat la Antena 1.
06.01.2023 | 19:01
Nea Marin in lacrimi in emisiunea de la Antena 1 Mati facut sa imi amintesc de copilarie
Nea Marin, emoționat în show-ul Poftiți pe la noi. Ce amintiri i-a trezit un moment de la Antena 1. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Coregraful și fostul jurat de la Splash! Vedete la apă a izbucnit în lacrimi în emisiunea de la Antena 1. Este vorba de o filmare care i-a adus aminte de copilărie și de clipele inedite pe care le-a trăit când era mic.

Nea Marin, emoționat în show-ul Poftiți pe la noi. Ce amintiri i-a trezit un moment de la Antena 1

Nea Marin este o persoană care păstrează tradițiile și visează să le ducă mai departe, lucru care i-a fost reîmprospătat în show-ul de la Antena 1 pe care-l moderează și unde foarte multe vedete autohtone dau o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Emoționat până la lacrimi, coregraful originar din Muntenia a dezvăluit că își amintește cu mare drag de perioada în care mergea cu familia la clacă, acolo unde a învățat să joace. Dansul este marea pasiune a vedetei.

„Mi-am adus aminte câte lucruri frumoase se întâmplau în șezători. Era cea mai mare plăcere a mea când zicea bunica: mergem la clacă. Așa i se zicea în sud. Se depănau toate amintirile.

ADVERTISEMENT

Ajungeau la tot felul de subiecte. Și mi-am adus aminte de copilărie. Am avut ocazia să învăț să joc. Știu un joc care se numește vârtelniță. Era numai de bărbați jucat. Probabil că s-au inspirat din ce vedeau la război (cel de cusut n.r).

Acolo se întâmplă niște ritmuri, că totul e ritm. Am văzut în șezători, la bătrâni. Aș fi cel mai fericit om să văd că merge mai departe tradiția. M-ați făcut să îmi amintesc de copilărie.

ADVERTISEMENT

Parcă îi văd pe bunicul, pe bunica, mama, tata, parcă îi văd pe toți, așa ne adunam…”, a mărturisit Nea Marin în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, scrie wowbiz.ro.

Nea Marin, clipe de panică la Poftiți pe la noi

Nea Marin a trecut prin clipe de panică la Poftiți pe la noi când a primit o scrisoare din partea producătorilor care au anunțat că nu mai există buget pentru a continua filmările. Din fericire, lucrurile s-au reluat ulterior.

ADVERTISEMENT

Un alt moment emoționant întâmplat pe platourile emisiunii de la Antena 1, avându-l în prim plan pe coregraf, a fost atunci când a ajuns de urgență la spital, fiind operat de apendicită.

ADVERTISEMENT