ADVERTISEMENT
Life

Nea Mărin, infectat cu coronavirus. Ce s-a întâmplat cu vedeta Antena 1 când a ajuns la Matei Balș

Autor: Bogdan Solomon | 05.09.2020 | 16:36
Nea Mărin, infectat cu coronavirus. Ce s-a întâmplat cu vedeta Antena 1 când a ajuns la Matei Balș
Cum arată familia lui Nea Mărin. Imagini inedite cu soția și cele două fiice Sursa foto: Captură TV

După Ozana Barabancea, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu, a venit rândul unei alte vedete a Antenei 1 să se „ia la trântă” cu noul coronavirus. Este vorba despre Marin Barbu, sau Nea Mărin, așa cum îl cunoaștem cu toții, testat pozitiv alături de alți colegi din echipa emisiunii pe care o pregătește.

ADVERTISEMENT

Deși nu a avut parte de simptome agresive, carismaticul prezentator TV recunoaște că s-a panicat „un pic” în momentul în care a aflat că este infectat. S-a internat, însă, „de bunăvoie și nesilit de nimeni” la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, unde urmează un tratament pe bază de antibiotice.

În momentul în care a primit diagnosticul se afla la Techirghiol, unde se desfășoară filmările show-ului pe care postul Intact l-a programat pentru primăvara anului viitor. Printre celebritățile implicate se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu,. Cu toții se află acum în izolare și urmează să fie testați din nou peste câteva zile.

ADVERTISEMENT

Nea Mărin, primele reacții după ce a aflat că are coronavirus

Am venit de bunăvoie și nesilit de nimeni la Matei Balș, la camera de gardă, m-au văzut și m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic. Dar, în clipa când am ajuns aici și am dat de oamenii ăștia minunați și i-am văzut pe toți cosmonauți, mi-am zis: nea Mărine stai liniștit.

Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv.

ADVERTISEMENT

Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu.

Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme”, a declarat Nea Mărin într-un interviu acordat recent pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Lumea să se protejeze foarte bine”

Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi.

Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi. Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi.

ADVERTISEMENT

În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi. Părerea mea este ca lumea să se protejeze foarte bine. Nu ştiu cum e cu şcoala, cu începutul şcolii, şi eu mă tem, am nepoţi. Trebuie făcut tot ce este posibil să nu se îmbolnăvească şi copiii”, a mai spus îndrăgitul prezentator TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!