Life

Nea Mărin, mesaj emoționant, după ce emisiunea Poftiți pe la noi s-a încheiat: “Nu a fost deloc ușor”

Nea Mărin a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce emisiunea “Poftiți pe la noi” s-a încheiat, din lipsă de buget. Show-ul nu va mai reveni cu un nou sezon.
03.02.2022 | 23:32
Nea Marin mesaj emotionant dupa ce emisiunea Poftiti pe la noi sa incheiat Nu a fost deloc usor
Nea Mărin, mesaj emoționant, după ce emisiunea Poftiți pe la noi s-a încheiat. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Nea Mărin a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce emisiunea “Poftiți pe la noi” a ajuns la final. Coregraful a primit vestea în timpul filmărilor, unde a fost pe punctul de a izbucni în lacrimi.

Din păcate pentru Nea Mărin, dar și pentru vedetele care au trecut pragul emisiunii, filmările pentru show s-au încheiat.

ADVERTISEMENT

Proiectul se va încheia din cauza lipsei de buget. Vestea a fost una extrem de tristă pentru gazda emisiunii, dar și pentru telespectatorii care au urmărit-o ani la rând la Antena 1.

Nea Mărin, mesaj emoționant, după ce emisiunea Poftiți pe la noi s-a încheiat

Nea Mărin a postat un mesaj pe Facebook, după anunțul veștii în legătură cu emisiunea “Poftiți pe la noi”. Filmările s-au încheiat definitiv pentru că nu mai există buget.

ADVERTISEMENT

Dansatorul și coregraful a ținut să le mulțumească tuturor pentru că au urmărit show-ul în fiecare sezon, într-un număr mare. Ultimul sezon a fost foarte greu, chiar cel mai greu de până acum, așa cum a scris Nea Mărin.

Filmările pentru “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!” s-au desfășurat începând din vara anului 2020 și până în aprilie 2021.

ADVERTISEMENT

S-a filmat încontinuu de dimineață până seara, timp de patru zile cu fiecare echipă, așa că a fost nevoie de multă muncă la montaj pentru ca emisiunea să se poată încadra într-un anumit interval orar la TV.

“Dragii mei, Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care, într-un număr foarte mare ați urmărit acest sezon Poftiți pe la noi! Nu a fost DELOC unul ușor, ba chiar aș putea spune că a fost cel mai greu dintre toate… Filmările au început în vara anului 2020 si s-au finalizat in aprilie 2021…

ADVERTISEMENT

În acest reality show, se filmează de dimineața și până târziu în noapte, timp de 4 zile cu fiecare echipă… vă dați seama că fără montaj nu se pot difuza atâtea ore la TV… Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles situațiile în care ne-am aflat, atât eu cât și echipele mele!

Sunt Berbec, sunt ambițios și mereu am să duc la capăt ceea ce îmi propun, mai ales când sunt și alte persoane implicate și depind de mine…mai ales când e vorba de tradiție și folclor…am să fac totul să iasă bine! Da…atunci când cu vorba bună nu se poate, aplic metoda nuielușa, praștia etc.”, a scris Marin Barbu pe pagina de Facebook.

Nea Mărin, despre vedetele care au participat la emisiune

Nea Mărin nu a uitat să menționeze pe nimeni în mesajul său. Dansatorul a făcut referire la echipa de producție a emisiunii și la cameramani, dar și la vedete.

Acesta le-a mulțumit tuturor vedetelor care au participat la show-ul difuzat la Antena 1. Gazda emisiunii este de părere că vedetele au învățat multe și au creat amintiri care nu vor fi uitate niciodată.

“S-au scris multe că sunt bătăuș, că promovez violența…pentru cei care doar atât au putut înțelege…îmi pare sincer rău!

Vreau să îți mulțumesc ție, sora mea Mona Segall pentru tot și pentru toate…TE IUBESC! Și bineînțeles, mulțumesc întregii echipe de producție!!! (cum zice Larisa: THE BEST TEAM)”, a continuat coregraful de dansuri populare.

Marin Barbu le-a transmis numai cuvinte de laudă “băieților lui”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi i-au fost alături în tot acest timp și cărora le-a mulțumit pentru tot.

“Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu vă consider mereu băieții mei și mă bucur de toate amintirile pe care le-am construit împreună! Sunt mai bogat de când vă știu! VĂ MULȚUMESC!

Vouă, celor care ați trecut pe la mine… vă mulțumesc, și dacă am reușit să vă învăț câte ceva, cât de puțin, consider că mi-am făcut datoria! Faptul că mulți dintre voi vă întoarceți la mine în fiecare sezon.. spune multe!

Și nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc tuturor celor care, ne-ați primit în casele voastre, v-ați deschis sufletele, ne-ați învățat meșteșugurile voastre, ne-ați poftit la masă, ne-ați amintit cât de frumoasă este această țară și ce oameni frumoși trăiesc în ea!”, a încheiat Nea Mărin.

Emisiunea a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Până acum, aceasta s-a difuzat până acum în zilele de duminică, luni și marți. Din păcate, show-ul nu va mai reveni cu un alt sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: