Life

Nea Marin, moment de excepție de Rusalii: „Am plecat cu tradiția după mine”. Sora lui Theo Rose l-a ajutat

Celebrul Nea Marin a organizat împreună cu fiica și elevii școlii lor de dans un moment de excepție chiar de Rusalii. Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a întreținut atmosfera.
13.06.2022 | 11:26
Nea Marin moment de exceptie de Rusalii Am plecat cu traditia dupa mine Sora lui Theo Rose la ajutat
Nea Marin, moment de excepție de Rusalii. I-a fost alături sora lui Theo Rose. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După doi ani de pandemie în care nu s-a putut desfășura evenimentul, Nea Marin și Larisa, fiica lui alături de care conduce o școală de dans, au organizat cea de-a 12 ediție a Horei Satului. Data spectacolului a coincis cu Rusaliile, iar atmosfera a fost întreținută de Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose.

Nea Marin și fiica lui duc tradiția mai departe. Momentul de excepție pe care l-au organizat de Rusalii

Nea Marin ține la tradiții, deține o școală de dansuri populare împreună cu fiica lui, Larisa, și de mai bine de 12 ani, cu o pauză forțată impusă de pandemia de Covid-19, organizează Hora Satului.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un spectacol în aer liber în care elevii săi pun în scenă mai multe jocuri. Anul acesta, data evenimentului a coincis cu sărbătoarea de Rusalii, fapt care l-a bucurat pe Nea Marin.

„Se joacă Călușul. Deci, trei zile, de Rusalii, așa era datina strămoșească. Eu am plecat în urmă în urmă cu 49 de ani din staul meu cu tradiția după mine. Și am zis să o duc mai departe. 

ADVERTISEMENT

Uite că, astăzi, copiii ăștia vor juca Călușul cum îl jucam eu în urmă cu 50 și ceva de ani”, a explicat Nea Marin pentru Antena Stars. 

Și vremea a ținut cu celebrul dansator, care pe durata spectacolului a avut parte de soare. Nea Marin a spus că în fiecare an se întâmplă la fel.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul, noi așa am avut baftă, să fie înnorat. S-a dus norul, a fost soare, am jucat noi, a venit ploaia”, a spus vedeta Antena 1.

Sora lui Theo Rose a întreținut atmosfera

Nea Marin se bazează întotdeauna pe familia lui, în primul rând pe Larisa, dar și pe rudele prin alianță. Este bine-cunoscut faptul că Theo Rose se iubește cu Alex Leonte, nepotul celebrului dansator, astfel că Raluca Diaconu, sora solistei, a întreținut atmosfera.

ADVERTISEMENT

„Se adună de la copiii cei mai mici, până la copiii cei mai mari, cum le spunem noi adulților noștri care frecventează cursurile noastre de dans, și jucăm ca altădată.

Acum, dacă tot a picat cu Rusaliile și am zis că Duhul Sfânt se coboară deasupra noastră, jucăm să alungăm toate relele”, a povestit fiica lui Nea Marin despre eveniment.

ADVERTISEMENT
Tags: