Life

Nea Marin, dezvăluiri despre prietenia cu Liviu Vârciu. Cum se înțeleg în spatele camerelor

Nea Marin și Liviu Vârciu apar împreună foarte des pe micile ecrane, coregraful și prezentatorul de la Antena 1 dezvăluind care este relația dintre ei.
05.01.2022 | 12:51
Nea Marin dezvaluiri despre prietenia cu Liviu Varciu Cum se inteleg in spatele camerelor
Nea Marin, mărturie despre prietenia cu Liviu Vârciu. Cum se înțeleg cei doi, în realitate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul dansator din județul Teleorman și-a deschis sufletul și a vorbit despre legătura pe care o are cu artistul cu care apare frecvent certându-se pe micile ecrane.

Reality show-ul „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară” i-a găsit de multe ori pe cei doi în ipostaze greu de imaginat, de aici și curiozitatea fanilor legat de amiciția lor.

ADVERTISEMENT

Acum Nea Marin a spus adevărul despre prietenia cu Liviu Vârciu, moderatorul de la Antena 1, cu care se știe de foarte mulți ani.

Nea Marin, mărturie despre prietenia cu Liviu Vârciu. Cum se înțeleg cei doi, în realitate

„Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ.

ADVERTISEMENT

Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”, a declarat Nea Marin pentru click.ro.

Prezentatorul de la Antena 1 îl consideră ca pe un tată pe amicul său, alături de care a participat la numeroase emisiuni și reality show-uri în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul component al formației L.A. are numai cuvinte de laudă pentru cunoscutul moderator pe numele său real Marin Barbu, de la care a împrumutat o sumă mare de bani.

Vila construită de artist s-a ridicat datorită unor finanțe primite de la Nea Marin, după cum avea să povestească Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Cine este Nea Marin, prezentatorul de la Antena 1

Nea Marin s-a remarcat pe micile ecrane datorită emisiunilor pe care le moderează la Antena 1 și unde apare alături de alte vedete autohtone, dar la bază este dansator de meserie.

Născut în satul Conțești, județul Teleorman, vedeta a cochetat de mic cu dansul, pasiune care l-a adus la Ansamblul Faur din București, în calitate de coregraf.

Prezentatorul a câștigat numeroase premii cu echipa sa de dans, intitulată „Căluşarii din Conţeşti”. De asemenea, Nea Marin este renumit pentru faptul că oferă consultanță ansamblurilor din România.

ADVERTISEMENT