Life

Nea Mărin, prima declarație după separarea dintre Alex Leonte și Theo Rose: ”E un șoc”

Nea Mărin a vorbit deschis despre despărțirea dintre nepotul său, Alex Leonte, și artista Theo Rose. Ce a mărturisit dansatorul și prezentatorul de la Antena 1.
01.08.2022 | 18:56
Nea Marin prima declaratie dupa separarea dintre Alex Leonte si Theo Rose E un soc
Nea Marin, prima reacție după despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose: ”Nu știam nimic”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut prima declarație după separarea dintre cei doi tineri care au format un cuplu timp de 5 ani. Moderatorul în vârstă de 64 de ani a precizat că știa de despărțirea dintre nepotul și cântăreață de aproape o lună.

Nea Mărin, prima reacție după despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose: ”Nu știam nimic”

Nea Mprin a reacționat când a aflat că Alex Leonte și Theo Rose nu mai formează o relație și că artista deja trăiește o nouă poveste de dragoste. Prezentatorul de la Antena 1 este în stare de șoc, subliniind că nepotul său este neschimbat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, dansatorul este de părere că jurata de la Vocea României este cu totul altă persoană de când a cunoscut celebritatea.

Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente.

ADVERTISEMENT

El (n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles.

ADVERTISEMENT

Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit… Lumea a luat-o cum a luat-o”, a spus Nea Mărin într-o emisiune de la Antena Stars.

Theo Rose și Alex Leonte, despărțire după 5 ani de relație

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după o relație de cinci ani. Cei doi nu mai formează un cuplu de o perioadă, artista fiind surprinsă deja cu un alt partener, în persoana lui Damian Anghel, regizor la serialul Clanul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața pare extrem de îndrăgostită de noul iubit, precizând în social media că nu s-a pus problema de infidelitate în vechea legătură amoroasă.

ADVERTISEMENT