Life

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost operat: „Am treabă de făcut!”

Nea Mărin și-a revenit după operația de apendicită, survenită la 64 de ani. Coregraful a făcut primele declarații pentru FANATIK.
14.09.2022 | 12:13
Nea Marin primele declaratii dupa ce a fost operat Am treaba de facut
Nea Mărin, coregraf și realizator de reality-show-uri la Antena 1. Foto: YouTube/ Facebook
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a anunțat pe contul personal de Instagram că nea Mărin Barbu a trecut recent printr-o operație de apendicită. Prietenul său și coleg în emisiunea „Poftiți pe la noi”, de la Antena 1, le-a transmis fanilor că nu au motive să își facă griji pentru starea de sănătate a dansatorului, acesta simțindu-se bine.

Nea Mărin și-a reluat deja activitatea în urma operației pe care a suferit-o de curând: „Am treabă de făcut!”

Nu se știe când a avut loc operația cu exactitate, însă FANATIK a aflat chiar de la vedeta Antenei cum se simte, de fapt.

ADVERTISEMENT

Nea Mărin părea recuperat în totalitate când a fost contactat de noi. Mai mult, și-a reluat deja activitățile, acesta fiind profesor  de dansuri populare.

Amfitrionul show-ului „Poftiți prin țară” are multe pe cap. Felul în care a răspuns, unul energic, dovedește că starea lui de sănătate este una bună.

ADVERTISEMENT

„Eu am ore de dans, am treabă de făcut! Nu știu ce a apărut, ce n-a apărut. Sunt la cursuri. Vorbiți cu Vârciu!”, a fost reacția lui nea Mărin, semn clar că este într-o stare bună.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani. Are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Coregraful a trecut printr-o dramă cumplită

Din informațiile apărute inițial în presă, reieșea că nea Mărin ar urma să fie externat din spital, lucru care s-a întâmplat deja, din moment ce acesta și-a reluat orele de dans.

Nea Mărin este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la noi, cunoscut pentru bătăile de cap pe care i le dă vedetelor în emisiunea „Poftiți pe la noi”, rebranduită sub titlul „Poftiți prin țară”. În ciuda zâmbetului pe care îl afișează mereu și a bunei dispoziții, nea Mărin a trecut prin multe în viață. Dificultățile l-au întărit și l-au transformat  în omul puternic de azi.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu oferit pentru Showbiz Report, acesta a dezvăluit una din cele mai mari drame ale vieții sale, dacă nu cea mai mare. Acesta a spus, fără să ofere prea multe detalii, că a suferit cumplit când și-a pierdut singurul băiat pe care îl avea.

Conform propriilor sale mărturisiri, acesta a crezut că se sfârșise lumea pentru el, însă cu ajutorul familiei și a celor mai apropiați oameni a reușit să treacă peste acest eveniment nefericit.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, dezvăluia nea Mărin la Antena Stars. Coregraful a primit alte daruri de la Dumnezeu, bucurându-se de cele două fete pe care le are, Dana și Larisa, care, alături de soție, reprezintă totul pentru el.

Într-un interviu pentru revista Viva!, acesta a vorbit despre fericirea de a fi bunic, amintind de comorile din familia sa. „Soția mea mi-a dăruit două fete. Fetele ne-au dăruit doi nepoți. Au început să prindă și ei aripi. Am reușit să construim împreună o căsuță și o familie frumoasă. Pot spune că am tot ce îmi doream de la viață”, spunea cu mare încântare celebrul dansator.

 

 

ADVERTISEMENT